6-vuotias Gianna Schiavone varasti show'n – ilman toista kättä syntynyt tyttö sai kunnian toimia mallina

6-vuotias pikkutyttö Gianna Schiavone hurmasi New Yorkin muotiviikoilla astellessaan catwalkilla yhdessä huippumallin kanssa. Molempia yhdistää samanlainen kohtalo: he ovat syntyneet ilman toista kyynärvartta. Tästä tytöstä saamme kuulla vielä!

Ennustimme taannoin, että yksilöllisyys sekä epätäydellisyys ovat tulossa kovaa huutoa muotiin – ja tämä muutos näkyy yhä reippaammin ja reippaammin myös mallimaailmassa.

Huippumalli Rebekah Marine, 28, on tunnettu "bioninen malli", kuten hän itse tapaa sanoa: hän syntyi ilman oikeaa kyynärvartta. Marine onkin halunnut jo vuosikausia rikkoa tabua siitä, mikä on kaunista.

Rebekah Marinen mukaan yksi koskettavimmista hetkistä hänen urallaan tapahtui vastikään, kun hän asteli catwalkille pienemmän versionsa kanssa: hän sekä 6-vuotias Gianna Schiavone saivat kunnian toimia malleina New Yorkin muotiviikoilla. He astelivat catwalkille käsi kädessä.

– Gianna on mini-minä. Hän näyttää aivan minulta ja on syntynyt samanlaisena kuin minä, Marine kuvaili PEOPLE-lehdelle.

Rebekah Marine ja Gianna Schiavone esittelivät FTL Modan syksyn malliston antia New Yorkin muotiviikoilla.

Rebekah Marine ja Gianna Schiavone esittelivät FTL Modan syksyn malliston antia New Yorkin muotiviikoilla.

Pikkutyttö itse kertoo, että kaikkein parasta koko show'n aikana oli pitää huippumallia kädestä kiinni.

– Se oli hauskaa, koska meillä on yksi asia yhteistä. Käveleminen hänen kanssaan sai minut tuntemaan itseni onnelliseksi, koska minunlaisiani on enemmänkin maailmassa, 6-vuotias Schiavone kuvailee.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Lienee sanomattakin selvää, että kokemus on ollut molemmille erityisen arvokas.

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat