54-vuotias Michelle Pfeiffer: Ikä leimaa naisen

Näyttelijä Michelle Pfeiffer, 54, on tehnyt kiitettävän uran näyttelijänä. Nuoren veren keskellä näyttelevä nainen pohtii pilke silmäkulmassa, mihinköhän suuntaan hänen uransa on kääntymässä.

Muun muassa vietellyn noidan (The Witches of Eastwick, 1987), seksikkään Kissanaisen (Batman Returns, 1992) ja vampyyrin seuraneidin (Dark Shadows, 2012) rooleja näytellyt Michelle Pfeiffer, on kertonut avoimesti olevansa huolissaan ikääntymisestään.

– Suoraan sanottuna en ole innoissani olla yli 50-vuotias, sillä faktahan on se, että tämä ikä leimaa naisen, 54-vuotias Pfeiffer kuvailee.

– Toisaalta tunnen olevani valmis näyttelemään sellaisia hahmoja, joita olisin pelännyt näytellä nuorempana. Olen nyt valmis poistumaan omalta mukavuusalueeltani ja se on ollut hyvin terapeuttista, Pfeiffer jatkaa.

Ohjaaja Tim BurtoninDark Shadows -vampyyrielokuvassa perheen matriarkkaa eli vanhempaa naisjohtaja Elizabeth Collins Stoddardia näyttelevä Pfeiffer paljastaa Paraden haastattelussa huomanneensa miespuolisten vastanäyttelijöidensä nuorentuneen kerta heitolla.

– Näyttelijäkollegani nuorenevat ja nuorenevat. Ashton Kutcherista aina Zac Efroniin, Pfeiffer luetteli viimeaikaisimpia kanssanäyttelijöitään elokuvista kuten Personal Effects ja New Year's Eve.

Pfeiffer vitsailikin, että jos hänen vastanäyttelijänsä vielä nuorenevat, alkaa elokuvien sisältö mennä jo arveluttavan puolelle. Pfeiffer totesi, että on varsin normaalia että iäkkäillä miesnäyttelijöillä on nuoria ja kauniita vastanäyttelijöitä.

Kiitettävän uran näyttelijänä tehnyt Pfeiffer pohti myös, mikä on hänen menestyksensä salaisuus.

– En tiedä onko naiiviutta vai vain narsismia, mutta huomasin että pystyn mihin vain. Kun tajuan mihin olenkaan ryhtynyt, teen kaikkeni, etten nöyryytä itseäni. Luulen, että se on menestykseni salaisuus.


AVA

Lähde: Positiveageing.co.za, Parade.com

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja