50 Cent järkytti tsunamivitsailullaan

Maailmantähtien päivittäessä surunvalittelujaan Twitteriin Japanin tsunamin uhreille, 50 Cent vitsaili katastrofista tuttuun mauttomaan tyyliinsä.

Räppäri 50 Cent on ennenkin aiheuttanut paheksuntaa Twitter-päivityksillään. Tällä kertaa mies laittoi maailmalle muutaman piittaamattoman päivityksen koskien Japanin maanjäristyksen ja tsunamin tuhoisia seurauksia. Twitter-maailma ei ollut älyvapaisiin kommentteihin tyytyväinen.

Kun Yhdysvaltojen länsirannikkoa varoiteltiin mahdollisesta tsunamista, 50 Cent kirjoitti:

– Aalto lyö aamukasilta kumoon ne hullut valkoiset jätkät, jotka yrittää mennä surffaamaan.

– Tää on oikeesti vakavaa. Mun piti evakuoida kaikki horot LA:sta, Havaijilta ja Japanista. Mun oli pakko tehdä se.

Viestinsä loppuun mies kirjoitti naurua ilmaisevan lyhenteen LOL.

– Kaikki on ihan hyvin ennenku nartut huomas niiden louboutinien ajelehtivan katua pitkin! 50 Cent yritti vitsailla.

Päivitykset eivät kuitenkaan Twitter-kansaa naurattaneet. Saatuaan kasapäin vastalauseita, hän vetosi oikeuksiinsa kirjoittaa Twitteriin ihan mitä haluaa, väittäen tekevänsä sen viestien "sokkiarvon" takia:

– Äh, tämä on hullua, mutta mitä kukaan voi sille tehdä. Rukoillaan kaikkien puolesta, jotka ovat menettäneet (Japanin tsunamissa) jonkun. Jotkut päivityksistäni ovat epäkohteliaita ja teen sen shokeeratakseni. Voitte inhota niitä tai pitää niistä, ihan sama.

Muut julkimot osoittivat surunvalittelujaan ja tukeaan Japanin kansalaisille. Esimerkiksi Lady Gaga suunnitteli rukouskorun, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Japanin tsunamin uhrien avuksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat