5-vuotias soitti pilapuhelun hätänumeroon – poliisit löysivät autotallista jotain hyvin laitonta: "Tapaus oli ensimmäinen laatuaan 18 vuotta kestäneen urani aikana"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Videolla kerrotaan vitsikkäästä yllätyksestä, jonka pojat järjestivät isälleen.

Poliisit löysivät kannabisviljelmän sen jälkeen, kun pikkutyttö oli piloillaan soittanut hätänumeroon. Tapauksesta kertoo muun muassa brittilehti The Mirror

5-vuotias tyttö soitti pilapuhelun hätänumeroon Australian Uudessa Etelä-Walesissa. Tuo puhelu johti poliisin kannabisviljelmille, jotka hänen äitinsä oli jemmannut autotalliin.

Lapsen kerrotaan soittaneen poliisille hieman puolenyön jälkeen tiistaina. Puhelussa hän oli kysynyt poliisia ja kuulostanut ilmeisesti stressaantuneelta. Sitten hän katkaisi puhelun.

Poliisit riensivät välittömästi tytön kotitalolle tarkistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Hätäkeskuspäivystäjä oli päättänyt lähettää viranomaiset paikalle, koska oli huolissaan siitä, että kyseessä olisi joku, joka tarvitsi apua, mutta ei pystynyt puhumaan.

Valo autotallissa kiinnitti poliisin huomion

Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli tosiaan ollut vain pilapuhelu. Joka tapauksessa poliisit kertovat, että tytön soitto johti heidät kannabisviljelmän äärelle.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viranomaiset koputtivat oveen, mutta eivät saaneet asukkaita hereille ennen kuin huomasivat, että autotallissa oli valot päällä. Kun he menivät sisälle, he löysivät 15 kannabiskasvin viljelmän, poliisien edustaja kertoi Daily Mail Australia -sivustolle.

30-vuotias nainen pidätettiin ja kasvit vietiin tutkittavaksi. Hänen kerrotaan olevan yhteistyöhaluinen asian tutkinnan suhteen.

Nainen tulee todennäköisesti saamaan rikossyytteen kannabiksen kasvattamisesta. Asiaa käsitellään oikeudessa 22. huhtikuuta.

Poikkeuksellinen tapaus

Poliisipiirin ylikonstaapeli Peter Northey kertoi Illawarra Mercury -sivustolle, että tapaus oli äärimmäisen poikkeuksellinen.

– Tällainen tapaus oli ensimmäinen laatuaan 18 vuotta kestäneen urani aikana, mutta olemme kiitollisia, että näin kävi.

Northey toteaa, että huumeiden hallussapito on vakava rikos. Hän rohkaiseekin kaikkia, joilla on siitä tietoa, menemään poliisin juttusille

Lue myös:

    Uusimmat