5 rapsakkaa pekonivinkkiä – tässä on tosimiehen salaatti ja jälkiruoka!

Jotkut meistä ajattelevat, että maailmassa ei ole mitään parempaa kuin pekoni. Suolainen lihaherkku onkin vertaansa vailla. Lue viisi rapsakkaa pekoni-ideaa, ja saat rasvaa tirisevästä herkusta maksimaalisen ilon.

1. Vähennä pekonisiivujen määrää

Onko tyypillinen viikonloppuaamiaisesi paketillinen paistettua pekonia? Vähennä pekonin määrää pikku vinkin avulla: Paista pekonin kanssa myös munaa, pinaattia ja kanaa. Kruunaa koko komeus parilla pekonisiivulla ja avokadolla. Näin aamupalassasi on runsaasti upeita makuja ja myös terveellisiä ainesosia, mutta parikin viipaletta pekonia saa annoksen maistumaan ihanan pekoniselta.

2. Yhdistä chili ja pekoni

Taianomaisen maistuva yhdistelmä nostaa tavallisen lihakastikkeesi ihan uudelle tasolle. Pilko tuore chilipalko ja kuutioi paistettu pekoni, ja lisää kastikkeen sekaan sellaisenaan.

3. Näin salaatista tulee lempilounaasi

Unohda krutongit, ja laita lounassalaattisi sekaan todella rapeaksi paistettua ja pieneksi silputtua pekonia.

4. Pekonia hienostuneemmin

Kokeile pekonia ja vesimelonia tapas-tyylisesti. Espanjalaiset laittavat tapaksiin ilmakuivattua kinkkua ja hunajamelonia. Mikset kokeilisi samaa kikkaa pekonilla? Vesimeloni raikastaa ihanasti pekonin rasvaista makua.

5. Pekoni toimii myös jälkiruoassa

Pekonia ja jäätelöä! Kyllä, tämäkin omituinen yhdistelmä voi toimia. Kokeile vaikka kinuskijäätelöä ja pieniä palasia pekonia jäätelön päällä.

Lähde: Men's Health

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat