47 vuotta sitten eroon joutuneet siskokset tapasivat viimein: "Tuntuu kuin olisin tuntenut hänet koko elämäni ajan"

Toisiaan 20 vuotta etsineet siskot Jennifer Braica ja April Kreppel ovat luvanneet jutella jatkossa joka päivä, ja muuttaa lopulta lähemmäs toisiaan.

Toisiaan 20 vuotta etsineet Jennifer Braica, 47, ja April Kreppel ovat viimein yhdessä. Adotion vuoksi eroon joutuneet amerikkalaissiskot eivät enää aio päästää irti toisistaan.

Kreppel sai 19-vuotiaana tietää siskostaan

Braica annettiin adoptioon syntyessään, eikä hän koskaan saanut tavata tuolloin 2-vuotiasta siskoaan. Kreppel sai 19-vuotiaana tietää siskostaan; Braiaclla tiedon saaminen kesti, kunnes hän oli 27-vuotias.

Kumpikin alkoi etsiä toistaan, mutta etsinnät eivät tuottaneet tulosta. Kadonneen perheenjäsenen löytymiseen meni 20 vuotta.

Lopulta apu löytyi internetistä. Braica käytti sukujuurten selvittämiseen tarkoitettua nettisivua, jonka avulla hän löysi kaukaiset sukulaisensa. Näiden avustuksella siskokset pääsivät viimein tapaamaan.

"Hän ei enää koskaan pääse pakoon minulta"

He viettivät viikon yhdessä – erottamattomina.

– Meillä oli lapsuudesta tuttu laulu, jota kumpikin lauloimme tietämättä (toisistamme). Lauloimme sitä yhdessä kokatessamme illallista. Tämä on ollut uskomatonta. Tämä on ollut elämäni paras viikko, Braica sanoo.

Koska sisarukset asuvat eri paikoissa, lopulta Braican piti palata kotiin. Kaksikko on luvannut jutella jatkossa joka päivä, ja muuttaa lopulta lähemmäs toisiaan.

– Katson häntä, ja tuntuu kuin olisin tuntenut hänet koko elämäni ajan. Hän on kaunis ja hän on niin paljon enemmän kuin koskaan odotin. Hän ei enää koskaan pääse pakoon minulta, Braica vitsaili.

Lähde: Msn.comWpbf.com

***

0:25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja