44-vuotias malli Michael seurustelee 19 vuotta nuoremman Emilyn kanssa – ilkeät huhut piinaavat paria: "Nuo jutut eivät pidä paikkaansa"

Michael, 44, seurustelee 19 vuotta nuoremman Emilyn kanssa. TikTok-tilillään mallin ja personal trainerin työstään kertova Michael harmittelee sitä, että tuntemattomat ihmiset lähettelevät Emilylle viestejä, joissa väittävät Michaelin olleen uskoton.

Yhdysvaltalainen Michael Stomatuk, 44, väittää joidenkin somen käyttäjien yrittävän rikkoa hänen parisuhteensa. Daily Mail haastatteli Michaelia ja hänen tyttöystäväänsä Emily Downingia.

Kipinää heti ensikohtaamisella

Mallina työskentelevä Michael ja 25-vuotias Emily tapasivat ensimmäisen kerran joogatunnilla vuonna 2018. Michael kertoo, että häntä alkoi saman tien kiehtoa Emilyssä tämän luonnollinen kauneus ja liikunnalliset taidot.

Hän meni kehumaan Emilyä siitä, miten taitava tämä oli joogassa. Pari kertoo, että heidän välillään oli saman tien juuri sitä oikeanlaista kemiaa. 

19 vuoden ikäero epäilytti Emilyä aluksi. Hän antoi kuitenkin puhelinnumeronsa Michaelille ja he sopivat treffit. 

Rakkaus roihahti, mutta ikäero epäilytti

Treffeillä he huomasivat, että tässä oli sitä jotain. He alkoivat tapailla ja huomasivat, että ilmassa oli rakkautta.

Michael oli aluksi hyvin varautunut ikäeron takia, mutta hänen tunteensa Emilyä kohtaan syvenivät entisestään. He kävivät muun muassa yhdessä lomalla vuonna 2019 ja tuolloin Emily tajusi, että hän oli rakastunut Michaeliin, vaikka ennen oli kyllästynyt nopeasti deittikumppaneihinsa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Läheiset suhtautuivat heidän seurusteluunsa hyvin

Michael kertoo, että heidän juttunsa siirtyi vakavammalle tasolle vuonna 2020 ja he päättivät kertoa suhteestaan ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Heidän helpotuksekseen kaikki ottivat asian hyvin vastaan.

Emily ja Michael ovat onnellisia eikä heillä ole ongelmia. Tosin Michael matkustaa työnsä puolesta paljon, mikä on joskus kuormittavaa.

Somessa kehutaan, mutta levitetään myös huhuja

Michael aloitti mallin työt vuonna 2003, kun mallitoimiston agentti löysi hänet kuntosalilta. Nykyisin Michael kertoo työstään mallina ja personal trainerina TikTok-tilillään, jossa hänellä on yli 500 000 seuraajaa.

Michael pitää kehuista. Kadulla joku on saattanut esimerkiksi tulla kysymään häneltä, ”oletko sinä se hottistyyppi TikTokista” tai kehumaan hänen hymyään.

Jotkut kommenteista tuntuvat kuitenkin kiusallisilta. Michael on nimittäin saanut myös ehdottelevia viestejä. 

Eräällä videolla Michael kertoo, että usein hänelle laitetaan viestejä, joissa tiedustellaan, onko Emilyllä kenties ongelmia isäsuhteessaan, kun otti reippaasti vanhemman miehen. Videolla Emily selittää, että näin ei suinkaan ole, vaan että hänen suhteensa isäänsä on oikein hyvä.

– Michael nyt vain sattuu olemaan vanhempi kuin minä, hän toteaa videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pettämisväitteet tuntuvat pahalta

Osa kommenteista on mennyt ihon alle. Emily kertoo saaneensa tuntemattomilta viestejä, joissa Michaelin väitetään pettäneen häntä ja että hänen pitäisi nostaa kytkintä. Michael väittää kateellisten fanien toivovan, että he eroaisivat.

– Mutta nuo jutut eivät pidä paikkaansa. Emily tietää sen ja se on tärkeintä, mutta ei se hänelle helppoakaan ole, kun hän joutuu kuulemaan tuollaisia väitteitä, hän kertoo haastattelussa.

Muiden mielipiteistä ei pidä välittää

Pariskunta toivoo tulevaisuudelta sitä, että he pääsisivät matkustamaan yhdessä. He kertovat rakastavansa toisiaan valtavan paljon eivätkä voisi kuvitella elämää ilman toisiaan.

– Oli ikäeroa viisi tai kaksikymmentä vuotta, ei sille voi mitään, jos rakastuu, Michael sanoo.

– Älkää ottako elämää liian vakavasti. Ymmärrämme, että kaikille ikäerosuhde ei sovi ja että jotkut voivat teille kateellisia. Älkää ottako sitä liian henkilökohtaisesti ja iloitkaa rakkaudesta, jonka olette löytäneet.

Katso myös: Moni eroaa lomien jälkeen – odotetaanko suhteelta liikoja?

Kesäloma koettelee parisuhdetta 7:22

Lue myös:

    Uusimmat