Mies ei pääse yli ikäerosta – voiko tilanteen selvittää? Raati vastaa: "50 vuoden ikä on miehelle hetki, kun..."

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua!

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"15 vuoden ikäero, mies siis vanhempi. Kemiat kohtaavat, mutta mies ei pääse yli tästä ikäeroasiasta. Silti hän haluaa olla yhdessä. Toinen asia, joka miestä vaivaa, on, että voisin melkeinpä olla hänelle tytär. Miehellä on siis kaksi lasta. Mitä mieltä tilanteesta? Voiko mies päästä asiasta yli, vai mitä tässä on meneillään?" kysyy nimimerkki Nainen 32.

Näin raati vastasi

"Jos kemiat kohtaavat ja haluatte olla yhdessä, niin sehän on silloin se asian pohjimmainen totuus. Ei kannata hylätä sitä, mikä tekee onnelliseksi, vain turhan pelon takia. Ikäero ei ole olennaista, vaan aito rakkaus. Puhukaa asiasta."
– Mies, 41, sinkku

"Suosittelen katselemaan nuorempaa miestä. 50 vuoden ikä on miehelle hetki, kun seksin tilalle tulee kaikkea muuta kiinnostavaa (kalastus, metsästys, golf) ja nuori, kaunis nainen jää ilman huomiota. Suosittelen, katso nuorempi mies."
– Nainen, 48, sinkku

"Jos asia häntä noin paljon vaivaa, niin tuskin se mihinkään katoaakaan. Pahenee vaan, mitä vanhemmaksi hän tulee. Näyttäisi siltä, että hän on tehnyt siitä ihan liian ison ongelman itselleen. Sellaisen, johon ei mitkään vakuuttelutkaan auta."
– Nainen, 65, parisuhteessa

"Vastaan 30 vuoden kokemuksen pohjalta. Ikäero samaa luokkaa. Asia kannattaa puhua selväksi. Jos on kummankin puolelta ok, niin suhdetta kannattaa jatkaa, eikä tarvitse vatvoa jatkuvasti. Meillä enemmän yhdistäviä tekijöitä kuin yksi ikäero."
– Nainen

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat