40 vuotta naimisissa! Ozzy ja Sharon Osbourne juhlivat hääpäiväänsä: "Aina toistemme rinnalla"

Ozzy Osbourne joutui sairaalaan 0:46
Ozzy Osbourne hauskuuttaa valokuvaajia.

Metallilegenda Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne juhlivat 40-vuotishääpäiväänsä. 

Laulaja Ozzy Osbourne, 73, ja hänen vaimonsa Sharon Osbourne, 69, juhlivat eilen hääpäiväänsä. Pariskunta on ollut naimisissa jo 40 vuotta. Ozzy Osbourne jakoi vuosipäivän kunniaksi otoksen parista heidän hääpäivänään

– 40 vuotta sitten tänään! Hyvää vuosipäivää rakkaani, hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Myös Sharon Osbourne muisteli omalla Instagram-tilillään parin yhteistä taivalta. 

– 2022 on tärkeä vuosi minulle. Olemme olleet 40 vuotta naimisissa rakkaan Ozzyni kanssa. Tapasimme ensimmäisen kerran, kun olin 18-vuotias yli 52 vuotta sitten. Olemme olleet ystäviä, rakastavaisia, mies ja vaimo, isovanhemmat sekä sielunkumppanit. Aina toistemme rinnalla. Rakastan sinua Ozzy, hän kirjoittaa. 

Sharon Osbournen isä oli Ozzyn Black Sabbath -yhtyeen manageri. Parilla on kolme lasta, Aimee, Kelly ja Jack

Ozzy toipuu parhaillaan niska- ja selkäleikkauksessa, joka hänelle tehtiin maanantaina 13. kesäkuuta. Sharon kertoi aikaisemmin omalla Instagram-tilillään toipumisen sujuvan hyvin.

– Perheemme haluaisi ilmaista niin paljon kiitollisuutta valtavasta rakkaudesta ja tuesta, jota olemme Ozzyn leikkauksen myötä saaneet, Sharon kirjoitti päivityksessään.

– Ozzy voi hyvin ja on paranemaan päin! Teidän rakkautenne merkitsee hänelle todella paljon, Sharon jatkoi.

Eräs lähde kertoi aiemmin, että leikkausta seuraa pitkä toipumisaika ja hoitaja todennäköisesti hoitaa Ozzya tuon ajan kotona, Page Six raportoi.

Ozzylla diagnosoitiin vuonna 2020 myös 2. vaiheen Parkinsonin tauti. Sharon kertoi tuolloin, ettei tauti ole kuolemantuomio, mutta se vaikuttaa tiettyihin kehon hermoihin.

Lähde: Page Six  & Page Six

Lue myös:

    Uusimmat