Mainos

4 toimivaa vinkkiä: Mies, näin autat naista saamaan orgasmin

Haluat taatusti jättää naisesi tyytyväiseksi, mutta  haluat päästä nukkumaankin ajoissa. Mikä avuksi?

Naisen orgasmi on monimutkaisempi asia kuin voisi kuvitella, eikä pelkkä yhdyntä useinkaan tuota kaivattua lopputulosta. Mikä siis avuksi, jotta nainenkin tuntisi olonsa täydellisen tyydytetyksi?

– Joskus sillä ei ole väliä, kuinka kovasti työnnät tai kuinka pitkään teette sitä, naisen tyydytys kun ei ole tarkkaa tiedettä, muistuttaa seksuaalisuuden asiantuntija Emily Morse

Morse muistuttaakin, että jo se, että nainen tuntee olonsa halutuksi, voi auttaa. Valitettavasti siinä ei pelkkä seksi auta. Jos vaikutat siltä, että sinulla on kiire, hidastat hänen matkaansa hekuman huipulle. Joten kuinka voisit nopeuttaa asioita hidastamatta hänen matkaansa? 

Tässä neljä Men's Healthin listaamaa vinkkiä.

1. Esilämmitys

Morse muistuttaa, että esileikin tulisi alkaa jo naisen viimeisimmän orgasmin jälkeen. Lähetä kumppanillesi viestejä, joissa kertaat viimeisintä kuumaa kohtaamistanne. Kerro, mikä silloin erityisesti kiihotti sinua. Tämä saa naisen innostuksen heräämään.

– Kun hän tietää, kuinka paljon sinä haluat häntä – ja mitä aiot tehdä hänelle –, kiihottuu hän vain entistä enemmän, Morse vakuuttaa.

Ja sehän tekee sinun hommasi vain helpommaksi, kun vihdoin pääsette hyppäämään vällyjen väliin.

2. Älä unohda esileikkiä

Miehille esileikki saattaa olla vain alkusoittoa – ihan hauskaa, mutta ei hauskinta mahdollista tekemistä. Jotain sellaista siis, mitä pitää tehdä ennen varsinaista esitystä. Morse huomauttaa, että asia ei ole samoin naisten kanssa. Suutelu, koskettelu, hyväily sekä stimulaatio suun ja sormien avulla auttaa naista pääsemään hekuman huipulle nopeasti, kun vihdoin pääset hänen sisäänsä. Jos aikaa vain riittää, Morse suosittelee ainakin 20 minuutin esileikkejä ennen kuin siirrytte varsinaiseen yhdyntään.

Jos haluat nopeuttaa asioita, sekoita joukkoon vähän tuhmaa puhetta.

– Monelle naiselle sanat ovat kiihottavia – etenkin jos ne sanat ovat täynnä vahvistusta hänen tarpeelleen tuntea olonsa seksikkääksi.

Morsen vinkki: Maalaa sanoillasi kuva kaikista asioista, joita haluat tehdä hänelle, ja kuiski se hänen korvaansa. Lämmin hengityksesi hänen korvassaan saa kylmät väreet kulkemaan pitkin hänen selkäpiitään – ja ainoastaan hyvällä tavalla!

3. Huolehdi hänen kalleimmastaan

– Useimmat naiset eivät saa orgasmia säännöllisesti yhdynnästä, Morse sanoo.

Niinpä perusyhdynnän lisäksi kumppanisi luultavasti kaipaa ylimääräistä huolenpitoa klitorikselleen voidakseen saada orgasmin. Käytä sormiasi stimuloidaksesi hänen klitoristaan ja kehota häntä koskettamaan myös itse itseään. Myös esimerkiksi asento, jossa hän on päällä, mahdollistaa stimulaation hänen herkimmille alueilleen.

4. Käytä apuvälineitä

Hieromasauva voi olla kaikki, mitä tarvitset naisen tyydyttämiseen.

– Vibraattorit ovat hauskoja ja helppokäyttöisiä, käytitpä niitä sitten esileikin tai päänumeron aikana, Morse vinkkaa.

1:21

Lähde: Men's Health

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja