Missä asennossa orgasmin saa helpoiten? Naiset paljastavat suosikkinsa

Vaikka orgasmi yhdynnän aikana ei ole itsestäänselvyys läheskään kaikille naisille, on joitain asentoja, joissa todennäköisyydet ovat paremmat hekuman saavuttamiseen.

Orgasmi yhdynnän aikana tuottaa monelle naiselle vaikeuksia. Kama Sutraa tai suurta luovuutta ei kuitenkaan välttämättä tarvita. Men's Health selvitti Women's Healthin lukijoiden avulla, mitkä seksiasennot tuovat useimmiten mukanaan orgasmin.

Selvisi, että 500 lukijan joukosta 35 prosenttia matkasi helpoiten hekuman huipulle olemalla päällä, 25 prosenttia nautti orgasminsa takaapäin-asennossa ja 23 prosenttia laukesi miehen ollessa päällä. Muihin, vähemmän ääniä keränneiden suosikkien joukkoon lukeutui muun muassa lusikka-asento.

1. Nainen päällä

Miksi se toimii? Tämän asennon avulla nainen on kontrollissa. Hän pystyy määräämään tahdin ja penetraation syvyyden. Vaihtelu auttaa stimuloimaan vaginan herkkää etuosaa.

2. Takaapäin

Miksi se toimii? Peniksen pää hipoo naisen kohdunsuuta, joka on täynnä hermopäätteitä. Tässä asennossa kannattaa mennä hitaasti ja hellävaroen. 

3. Lähetyssaarnaaja

Miksi se toimii? Se on intiimiä. Voitte katsoa toisianne silmiin ja maksimoida ihokontaktin. Nainen pääsee myös nauttimaan siitä, että miehen lantio hankaa hänen klitoristaan vasten.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat