Seksikolumni: Nainen, seksin Graalin maljaa on pimitetty sinulta

Orgasmi yhdynnässä on kuin Graalin malja monelle naiselle. Tosin kun sen saavuttaa, jatkuu etsintä entistä kiihkeämpänä.

MTV Lifestyle kertoi hiljattain seksiasennoista, joissa nainen saavuttaa orgasmin todennäköisimmin. Selvänä ykkösenä komeili nainen päällä -asento. Minun on helppo olla yhtä mieltä tämän väitteen kanssa, sillä olenhan saanut säännöllisin väliajoin orgasmin yhdynnässä juuri tässä asennossa: aina kymmenen vuoden välein. Ja nyt vihdoin pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa toisiinsa – asennon ja orgasmin!

Kirjoittelen tässä siis asiantuntijan asemassa.

Aina, kun olen saanut yhdynnässä orgasmin (kaikki kaksi kertaa), se on siis tapahtunut tässä monen naisen suosimassa asennossa – jossa tosin joutuu itse myös vähän hommiin. (Tämän vuoksi en tätä asentoa tietenkään suosikaan.) Viimeisimmän onnistumiseni jälkeen pistikin hieman pohdituttamaan: Mikseivät kaikki naiset vain hyppää ratsaille ja pistä laukaten?

Syy voi löytyä seksikumppanista. MTV Lifestyle nimittäin kyseli miehiltä, nauttivatko he seksistä, jos nainen on päällä ja tulos oli lannistava:

"Nautinto ei ole yhtä voimakas." "Päällä ollessasi sinun pitää ihan oikeasti liikkua." "On totta, että se ei oikeastaan tunnu paljon." "Varmasti on joitain, jotka saavat siitä nautintoa ihan penetraation kautta, mutta itse en ole yksi heistä."

Naistenlehdet toitottavat aina, että vain onnekas vähemmistö naisista saa orgasmin yhdynnässä. Kun tähän yleiseen uskomukseen liitetään se fakta, että miehet ilmeisesti suosivat mielellään muita asentoja, voiko siitä vetää johtopäätöksen, että meitä on vedätetty?

Voisiko olla niin, että orgasminsa muilla keinoin hankkivat naiset olisivat koko ajan voineet laueta myös yhdynnän aikana, jos a) he uskoisivat pystyvänsä siihen ja b) heitä vähän autettaisiin?

Koska nyt viimein alan pikkuhiljaa uskoa, että myös minun kehoni pystyy tuottamaan orgasmin yhdynnän aikana, jään innolla odottelemaan. Omien tilastojeni valossa saan seuraavani jo nelikymppisenä.

Mutta mikään ei estä minua etsimästä Graalin maljaani hieman aiempaa aktiivisemmin. Ehkä siis jatkossa hyppään ratsaille useammin, vaikka siinä sitten joutuisikin itse vähän tekemään töitä huippunsa eteen – ja vaikka asento ei miehen toiveita vastaisikaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja