4-9 ryöpytys oli liikaa: KooKoo-valmentaja ei halunnut kommentoida ottelua– "Silloin tulisi penalttia sekä omilta että vierailta"

Pelicans oli kaksi erää vaikeuksissa KooKoon kanssa, mutta sen jälkeen esiin astui muuan Juhamatti Aaltonen.

Aaltonen houkutteli debyyttiotteluunsa yli 5 000 lahtelaisfania. Hän iski Pelicansin 9–4-voittoon päättyneessä kamppailussa isäntien kaksi viimeistä osumaa.

– Vastaanotto lämmitti kyllä todella paljon. Tästä jäi hyvä maku, vaikka pelasimme kaksi ensimmäistä erää rankasti alle oman tasomme, sanoi myös yhden maalin syöttänyt Aaltonen yltä päätä hikisenä. Hän sai lahtelaiskatsojilta erittäin lämpimän vastaanoton.

Ottelu oli vielä kahden erän jälkeen lukemissa 4-4. Päätöserä oli kouvolalaisilta riman alitus.

– Olo on sanaton. Tässä tunnetilassa on parempi, etten lähde avaamaan peliä yhtään tarkemmin. Koska silloin tulisi penalttia sekä omilta että vierailta, KooKoon päävalmentaja Mikko Heiskanen sanoi allapäin.

Aaltosen lisäksi Pelicansin pinnahirmuja olivat Hannes Björninen (0+3), Jesse Ylönen (2+1), Antti Tyrväinen (2+0), Mikko Kousa (2+1) sekä Jesse Saarinen (1+3).

Lahtelaisten päävalmentaja Ville Nieminen ei ollut kovin tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Pelaajien on syytä hyvin nopeasti vetää vetoketju ylös asti kiinni. Onneksi olimme parhaimmillamme siinä vaiheessa, kun peliä ratkaistiin, Nieminen sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat