31.1. Kuhaa, fenkoli-pinaattirisottoa, tataarisämpylöitä ja baba-leivoksia

Miten tehdään umangeja?
Umagit työnalla.MTV3
Julkaistu 31.01.2008 09:31(Päivitetty 31.01.2008 09:52)

Niki paistaa ja tarjoilee sen kera. Meri-Tuuli leipoo tataarisämpylöitä, ja tekee lisäksi raikkaita . Henkka leipoo jälkiruoaksi perinteisiä korintilla maustettuja . Meri-Tuuli tuo tällä kertaa aterialle viinin sokkotestiin.

Nettisivujen extraresepti:

Musiikki:
Meri-Tuuli valitsee ruokailumusiikiksi eteläafrikkalaista musiikkia: Simphiwe Dana, ndiredi.

Köyhät Ritarit suosittelevat:
Niki suosittelee breakfast lunch tea -kirjaa.
Henkka suosittelee kokeilemaan erilaisia hyviä tuoreita irtotee laatuja.

Viini:
Meri-Tuulin valitsema viini: Aura, espanjalainen valkoviini 10,12 € (tuotenumero: 571667).

(Köyhät ritarit 31.1.2008)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle