4 kookasta portobelloa tai 8 jättiherkkusientä
1 iso sipuli
2 - 4 valkosipulin kynttä
4 tomaattia
1 rkl öljyä
suolaa
mustapippuria
ripaus sokeria
(tuoretta) basilikaa
1 dl parmesaaniraastetta
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot ja purista ylimääräinen neste ja siemenet pois. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Yhdistä sipulit ja tomaatit, mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Hienonna joukkoon vielä tuoretta basilikaa tai käytä kuivattua.
Poista sienien kannat ja lusikoi täyte sienien lakkien kuperalle puolelle. Ripottele päälle kerros parmesaania. Ruskista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto saa hieman väriä.

