28-vuotias nainen paljastaa harrastavansa seksiä aina ensimmäisillä treffeillä: "Kuin kaikki fantasiat kävisivät toteen"

The Sun kertoo nuoresta naisesta, joka harrastaa seksiä aina ensimmäisillä treffeillä. Nainen kertoo hyvin avoimesti kokemuksistaan lukuisten seksikumppaniensa kanssa sekä mielipiteitä jakavasta elämäntyylistään. 

Usein väitellään siitä, onko soveliasta harrastaa seksiä ensimmäisten treffien aikana. Toiset noudattavat esimerkiksi sääntöä, jonka mukaan seksiä voi harrastaa vasta kolmansilla treffeillä.

Entä jos kauan aikaa tapailemasi treffikumppani ei olekaan sängyssä sellainen kuin olisit toivonut? Oliko pitkäaikainen treffailu sittenkin vain ajanhukkaa?

"Minusta ei ole mitään väärää harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä"

28–vuotias Elysia ei halua haaskata aikaa turhaan treffailuun: hän harrastaa seksiä aina ensimmäisillä treffeillä.

– Minusta ei ole mitään väärää harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä – siinä on itse asiassa monia hyötyjä, Elysia pohtii.

Elysian mukaan kyseisellä elämäntyylillä hän saa selvitettyä heti kättelyssä, mihin mahdollinen suhde on johtamassa: onko mies vain kiinnostunut seksistä vai jostain vakavammastakin?

Hän tapaa ihmisiä kasvotusten, ei pelkästään erilaisten deittipalveluiden kautta. Elysia ei käytä tällä hetkellä deittisovelluksia, kuten Tinderiä, sillä hänet estettiin liian paljastavien kuvien vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Näyttävä nainen törmää viehättäviin ihmisiin myös sosiaalisessa mediassa, ja hän lähestyy heitä yksityisviesteillä. Tavallisesti hän ehdottaa tapaamista jossain ravintolassa drinkkien siemailun yhteydessä. Ennen varsinaista tapaamista Elysia yrittää kuitenkin selvittää, millaista ihmistä hän on menossa tapaamaan.

– Pidän aina huolen siitä, että meiltä löytyy yhteys. Haluan varmistaa, että kun tapaamme, välillämme kipinöi ja on kemiaa, Elysia perustelee.

Aina seksi ei suju kuin elokuvissa: ”Olisin voinut tappaa hänet”

Elysia pukeutuu treffeille aina imartelevasti ja flirttailevasti antaen muotojensa näkyä. Myös naisen käytös ja olemus ovat flirttailevia. Hän ei koskaan ehdota seksiä suoraan, vaan antaa kehonsa puhua sanojen sijaan.

Drinkkien jälkeen Elysia saattaa vihjata treffikumppanilleen, että pari siirtyisi hänen asunnolleen tai vastaavasti mies ehdottaa, että pari siirtyisi jatkamaan iltaa tämän luokse.

Elysia haluaa, että seksikokemukset ovat kuin intohimoisista elokuvakohtauksista. Niiden onnistuminen kuitenkin riippuu siitä, kuinka monta drinkkiä treffeillä on ehditty nauttia ennen makuuhuoneen puolelle siirtymistä.

Nainen kertoo, että hänen pahin seksikertansa oli saada erittäin surullisen lopun. Elysia oli antamassa suuseksiä miehelle, jolla oli hänen tietämättään pähkinäallergia. Miehen – ja myös Elysian – epäonneksi nainen oli syönyt pähkinöitä ennen lemmenpuuhia.

– Hän sai todella pahan allergisen reaktion. Häntä syyhytti ja hän sai patteja ja pahkuroita – olisin voinut tappaa hänet, Elysia muistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen myös paljastaa, että hänellä on ollut useammin kuin kerran kuukautiset seksikertojensa aikana. Hän kuitenkin toteaa, että on normaalia, että kaikki seksikerrat eivät suju kuin tanssi.

Elysia kertoo, että ensitreffeillä koettu seksi on hänestä parhaimmillaan, kun parin välillä on aitoa intohimoa, eikä hänen ei tarvitse ohjeistaa miestä sängyssä. Parhaassa tapauksessa mies todella tietää, mitä tekee ja miten saa naisen tyytyväiseksi.

– Se on kuin kaikki fantasiat kävisivät toteen, Elysia kuvailee parhaita seksikokemuksiaan.

– Jos mietin kaikkia seksikertojani, minulla on enemmän huonoja kokemuksia kuin niitä, jolloin seksin harrastaminen on todella ollut sen vaivan arvoista, Elysia puntaroi.

Seksin harrastamiseen liittyy sääntöjä

Vaikka Elysia on hyvin seksuaalinen ja kokeilunhaluinen nainen, hänellä on sääntöjä seksin harrastamisen suhteen. Hän ei esimerkiksi suostu harrastamaan peppuseksiä ensimmäisten treffien aikana.

Suuseksi on sen sijaan asia erikseen: aiemmin suuseksistä epävarma nainen on valmis suuseksiin heti ensitreffeillä vieraan miehen kanssa.

Silloin, kun seksikerta on ollut erityisen hyvä, Elysia suo miehelle useammankin kierroksen.

– Siitä ei ole kauaakaan, kun harrastin erään miehen kanssa seksiä koko yön, ja meillä oli todella hauskaa. Olin hänen luonaan noin kuudelta illalla ja lopetimme vasta aamuneljältä, Elysia paljastaa.

Jos Elysia tietää varmasti, että mies on parisuhteessa tai että mies makaa usean naisen kanssa, mies ei ole treffien arvoinen tai edes vaihtoehto.

Nainen kuitenkin myöntää, että on ollut tapauksia, joissa hän ei ole ollut tietoinen parisuhteesta ennen seksin harrastamista: totuus on paljastunut vasta jälkeenpäin.

Elysia on myös ehdoton kondomin suhteen, vaikka nuoremmalla iällä nainen oli huolimaton asian suhteen.

– Olen vanhempi ja viisaampi nykyään. On tärkeää arvostaa omaa kehoaan ja terveyttään. Käyn säännöllisesti sukupuolitautitesteissä, Elysia kertoo.

Nainen kertoo, ettei koskaan livahda karkuun heti seksin jälkeen, sillä se olisi kiusallista. Hänestä on mukavaa viettää koko yö seksikumppaninsa kanssa, sillä hän haluaa kokea miehen kanssa syvemmän yhteyden.

Elämäntyyli saa aikaan kritiikkiä – uskoo silti tosirakkauteen

Nainen uskoo, etteivät deittailu ja lukuisat yhdenyön seksikerrat ole esteenä rakkauden löytymiselle. Hän kertoo olleensa parisuhteessa ja löytäneensä pitkäaikaisen kumppanin elämäntyylistään huolimatta. Nainen arvostaa ennakkoluuloista huolimatta enemmän miehen persoonaa kuin ulkonäköä. 

– Jos välillämme on kemiaa, ei ole mitään väliä, millainen kroppa hänellä on.

Elysia kertoo elämäntyylistään hyvin avoimesti – niin ystävilleen kuin seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa kuvan täältä

Hänestä on epäreilua, miten seksuaalisesti viriileihin naisiin suhtaudutaan niin paljon jyrkemmin miehiin verrattuna. Hänestä naiset ovat myös todella ankaria ja tuomitsevia toisiaan kohtaan. Hän saa lukuisia yhteydenottoja katkerilta ja arvostelevilta naisilta eri kanavissa.

– Naiset tekevät ongelmasta pahemman kuin se on. Sen sijaan, että me naiset tukisimme toisiamme, me huorittelemme toisiamme, Elysia voivottelee.

– Eräs nainen kommentoi, että minun vaginani täytyy olla jättimäinen elämäntyylini vuoksi. En ota tuollaisia kommentteja henkilökohtaisesti, koska ne kertovat vain heidän epävarmuudestaan.

Lähteet: The Sun, Elysian & Betsy Boudoirin Instagram-sivu

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat