Monensillako treffeillä kannattaa harrastaa seksiä, jos on tosimielellä liikenteessä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Monensillako treffeillä kannattaa harrastaa seksiä, jos on tosimielellä liikenteessä?", kysyy nimimerkki Jos ei anna, ei otakaan.

Näin miehet vastasivat

"Tämä on ehkä tapauskohtaista, mutta ehkä ei ihan vielä ensimmäisillä treffeillä."
– 34, parisuhteessa

"Tuohon on hyvin vaikea antaa yksiselitteistä vastausta, koska se riippuu molemmista osapuolista. Vaikka molemmat olisivatkin tosimielellä liikkeellä, voi se tarkoittaa toiselle pidättäytymistä hieman pidempään, mutta toiselle taas jotain muuta. Ei seksin harrastaminen ensimmäisillä treffeillä vie suhdetta mitenkään automaattisesti tuhoon, mutta ei sekään, että sänkyyn hyppää vasta viidensien treffien jälkeen. Kannattaa kuulostella toista osapuolta ja ottaa asia vaikka hieman vihjaten puheeksi, jos alkaa mietityttää."
– 25, avoliitossa

"Ei siinä ole mitään sääntöä, että jos ei vaikkapa kolmien treffien jälkeen harrasta seksiä, ei ole liikenteessä tosimielellä. Tai ei ainakaan tämän henkilön maailmassa. Siinä pätee sama kuvio kuin yleensäkin treffeillä käymisessä: jos kahden ihmisen välillä on jotain kemiaa ja kaksi ihmistä tahtoo nähdä toisiaan, niin asiat etenevät omalla painollaan – oli kyse sitten treffeillä käymisestä, suutelemisesta tai seksin harrastamisesta. Kyseisiin asioihin vaikuttaa niin moni asia: ihmisillä on aiemmista suhteistaan ja erilaisista deittailusäädöistä mahdollisesti ja jopa todennäköisesti jotain klikkejä, jotka vaikuttavat eri tavoin – sitä voi olla varpaillaan, varuillaan ja varovainen, jos on vaikkapa niin sanotusti tullut kolhituksi aiemmin.

Ja asioiden painoarvo ihmisille on erilainen: joillekin seksi on maailman tärkein asia ja sen pitää tulla mukaan treffailuun esimerkiksi heti tai vasta sitten, kun tietää, että onko treffailu luisumassa vakavampaan suuntaan. Yhtä kaikki, nämä ovat yksilökohtaisia asioita, ainakin minun maailmassani. Ei ole mitään tarkkaa lukumäärää treffeilläkäymiskertoja, jonka jälkeen on pakko hypätä sänkyyn (ei kirjaimellisesti). Kaikki ajallaan ja omalla painollaan, jos niin on käydäkseen."
– 35, sinkku

"Tämä on niin ihmiskohtaista, milloin seksiä harrastetaan. Lähdetään kuitenkin siitä, että ensimmäisillä treffeillä ei kannata päätyä vällyjen väliin. Se antaa väärän kuvan siitä, minkä perässä olet ja saattaa viedä koko hommalta pohjan. Seksiä kannattaa harrastaa vasta sitten, kun se tuntuu molemmille parhaimmalta, ettekä jaksa odottaa sekuntiakaan pidempään. Ei minkään kiveen hakatun luvun mukaan, kuten perinteinen kolmannet treffit. Intohimoa voi toki kasvattaa ensimmäisistä treffeistä lähtien, joka lopulta määrittää sen, milloin seksiä harrastetaan."
– 35, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja