Seksikolumni: Älä metsästä vaimomateriaalia – sinäkin voit voittaa "kiertopalkinnon"

Naisellakin on oikeus harrastaa seksiä. Paljon, paljon seksiä.

Juttelin tässä hiljattain erään miehen kanssa entisen poikaystäväni uudesta tyttöystävästä. ”Se on sellainen kiertopalkinto, itsekin olen ollut sen kanssa sängyssä”, kertoi mies vähätellen. 

Kyllä tämä kuuluisa miehen logiikka ihmetyttää. Siis sinäkin olet ollut tämän tytön kanssa, mutta jostain syystä sinä et saa mitään alentavaa nimikettä, vaan yhteiset yönne tekevät hallaa vain tytölle? Samalla tavallahan sinä olet heittänyt piupaut viattomuudellesi.

En kovinkaan usein sorru feministisiin avautumisiin, mutta nyt keittää.

Missä me olemme, jossain pimeällä keskiajallako? Pitääkö ihan oikeasti sinkkutytön istua jalat ristissä odottelemassa sitä hemmetin prinssiä valkealla ratsullaan ennen kuin saa seksiä? Ei käy. Se ei kerta kaikkiaan käy. Mitä jos sortuu ensitreffeillä jo sänkyyn? Sitä on sitten huono ihminen. Kyllähän kaikkien pitäisi jo kolmen treffin säännöstä tietää.

Ja voi luoja, jos mies vielä tietää, että olet harrastanut seksiä useamman miehen kanssa kuin vuoteen mahtuu kuukausia. Eihän sellainen nainen sovi vaimoksi! Se on sellainen nainen, jonka kanssa kyllä voidaan pettää vaimoa tai tyttöystävää, mutta ei sellaisen kanssa sovi julkisesti pyöriä kaupungilla.

Nyt miehet, herätkää tähän maailmaan. Se, että te ette saa seksiä aina halutessanne, ei tee vällyjen väliin mieluusti hyppäävästä naisesta arvollenne sopimatonta. Sitä vastoin, jos saat itsellesi tuon naisen, joka a) harrastaa kanssasi paljon seksiä ja b) on jatkossa valmis harrastamaan sitä vain ja ainoastaan sinun kanssasi, ole tyytyväinen! Sinussa on jotain, mitä niissä muissa miehissä ei ole. Itsevarmuutta ja hyviä sänkytaitoja nyt ainakin.

MTV Lifestyle kyselikin miehiltä, saako sinkkutyttö harrastaa seksiä. Onneksi monissa vastauksissa miehet olivat yllättävänkin sallivia. Ja hei, kyllä minäkin kommenttiin "mieluummin tuhat panoa yhden kanssa kuin tuhat kertaa eri tyypin kanssa" yhdyn. Aina se ei vain ole mahdollista. Tytön pitää tehdä, mitä tytön pitää tehdä.

En minä ainakaan parisuhdetta tarvitse, mutta seksiä kyllä. Ilman seksiä elämänhaluni murenee palasiin.  Se, että haukut kokeneita naisia, kertoo vain omasta kypsymättömyydestäsi, kokemattomuudestasi tai kateudesta. Mitä nopeammin ymmärrät, ettei naisen kokemus ole uhka miehuudellesi, sitä nopeammin voit kutsua itseäsi oikeaksi mieheksi.

Ei seksistä nauttiva nainen ole asia, jota pitäisi karttaa.  Ajattele mieluummin niin, että jos kiertopalkinnon kierros päättyy sinuun, olet voittanut palkinnon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja