Osaatko antaa naiselle tajunnanräjäyttävää suuseksiä? Kahdeksan vinkkiä, jotka seksikumppanin tulee tietää

Epäröitkö omia taitojasi? Lue, kuinka voit antaa naiselle mahtavaa oraalista nautintoa.

Suuseksi voi olla käsittämättömän mahtavaa ja tutkitusti varmin tapa tuottaa naiselle orgasmi. Jos seksikumppani ei kuitenkaan osaa tarjota naisen kaipaamaa stimulointia, voi toiminta kiihottamisen sijaan ärsyttää.

Tilannetta ei helpota se, että jokainen nainen on ainutlaatuinen ja pitää erilaisista asioista. Siinä missä toinen kaipaa ronskimpia otteita, toinen haluaa kosketuksen olevan höyhenenkeveä.

Cosmopolitan.com kokosi suuseksivinkkejä yhteen.

1. Osaatko kielipelin?

Klitoriksen stimulaation salat kiteytyvät neljään erilaiseen liikkeseen: ylös-alas, ympyrä, sivulta sivulle ja nopea sykkiminen yhdessä kohdassa. Näin kertoo Journal of Sex and Marital Therapy -julkaisussa esitelty tutkimus. Jos nämä liikkeet ovat hallussa, todennäköisyydet orgasmin tuottamiseen ovat suuret.

2. Aloita ulompaa ja muista, että naisella on muutakin kuin klitoris

Älä ryntää suoraan jälkiruokaan, vaan maistele alkupaloja ensin. Toisin sanoen, vaikka klitoriksen stimulaatio onkin usein äärimmäisen tärkeää naisen orgasmin kannalta, kiusoittele ensin sen ympäriltä.

Myös 45-vuotias Sydney muistuttaa, että on tärkeää huomioida alapää myös muutoin kuin klitoriksen osalta. Hän selventää:

– Ihmiset, joilla on penis: ette tekään halua kaikkea stimulaatiota vain peniksen päähän, ettehän?

3. Kaikki eivät edes halua suoraa stimulaatiota klitorikselle

Seksiaiheisen Livin' and Lovin in NYC -podcastin juontaja, Victoria, 33, huomauttaa, etteivät kaikki myöskään halua klitoristaan painettavan kuin hissinnappia ruuhka-aikana. Siksi on tärkeää kysyä naiselta, mistä tämä pitää – naisia kun on monenlaisia.

– Monelle naiselle klitoris on liian herkkä ja se tuntuu niin voimakkaalta, että joudut lopettamaan. Olen kuitenkin tavannut myös naisia, jotka ovat kertoneet tarvitsevansa äärimmäisen suoraa stimulaatiota saavuttaakseen orgasmin.

4. Käytä sormia 

Victoria suosittelee laittamaan kaksi sormea vaginan sisään kielipelin yhteydessä. Mutta aina kannattaa kysyä, tuntuuko ajatus naisesta hyvältä. Ja muista leikata kynnet!

5. Osoita, että pidät siitä, mitä teet

Kendran, 26, mielestä on superkuumaa, jos suuseksiä antava osapuoli on todella innostunut ja selvästi haluaa antaa suuseksiä. Orgasmivalmentaja Lisa Kan suositteleekin, että seksikumppani ryhtyy hommiin tosissaan.

– Käytä koko kieltä, kärkeä, jopa sen alapuolta, hän kehottaa.

6. Kun hän on tulossa, älä lopeta!

Yksi kenties tärkeimmistä vinkeistä piilee siinä, että ymmärtää olla lopettamatta asiaa, joka parhaillaan tuottaa nautintoa. Harva asia ärsyttää naista suuseksin aikana enemmän kuin juuri tuloillaan oleva orgasmi, joka keskeytyy seksikumppanin vaihtaessa juuri silloin tekniikkaansa.

Jos siis nainen ei erityisesti käske lopettamaan, älä tee niin. Kendra suosittelee pyörivän kielen ja sormettamisen yhdistelmää samalla, kun seksikumppani pitää myös naisen lantiota paikallaan.

– Oletko koskaan kuullut naisen sanovan, että hän tuli kovaa? Noin se luultavasti tapahtui.

7. Jos väsyt, vaihtele sormien ja suun välillä

Suuseksin antaminen voi olla väsyttävää, jos naisen orgasmia ei heti kuulu. Anna leuallesi taukoa ja käytä sormia välillä.

8. Yksi tapa ei päde kaikkiin

Vaikka yksi tekniikka toimi edelliseen seksikumppaniisi, mikään ei takaa, että se toimii seuraavaan. Muista siis kommunikoida seksikumppanin kanssa siitä, mistä juuri hän pitää.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja