Tekevätkö lukuisat seksikumppanit naisesta huonomman? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Tekevätkö naisen lukuisat seksikumppanit tästä jotenkin huonomman? Eikö sinkkunainen saa harrastaa seksiä?” kyselee nimimerkki Miisa.

Näin miehet vastasivat:

"Hyvä Miisa, eivät tee ja toisekseen hyvin opetettu on aina iloinen yllätys. Ei se järvi soutamalla kulu."
– 46, naimisissa

"Riippuu, mitä lukuisilla kumppaneilla tarkoitetaan. Lähtökohtaisesti mielestäni ei ole mitään ongelmaa, vaikka olisi ollut paljon eri kumppaneita; itse katson sen kokemukseksi enkä pidä sitä mitenkään huonona asiana, eikä se tee naisesta huonompaa. Pikemminkin katson sitä hyvänä asiana. Mutta kai siinäkin jokin teoreettinen raja on olemassa. Että jos miesten vaihtaminen tuntuu ikään kuin palkintojen keräämiseltä, että aina vain pitää saada uutta ja mikään ei riitä, niin kyllä se aika paljon vähentää sellaisen naisen luotettavuutta ja ylipäätään kyseenalaistaa elämän arvoja. Sama pätee miehiin."
– 38, naimisissa

"Tämä on paha kysymys esittää miehelle. Itse ottaisin ennemmin naisen, jota koko kylä ei ole kokenut. Tiedän, se on hiukan suppeaa mun osalta. Meillä monilla miehillä on vaan sellainen ajatus jostain iskostunut päähän, että mikä se sellainen nainen on. Vaikka eihän hän ole sen kummempi kuin mieskään, jolla on villi yöelämä.

Kelataan aina, että jos naisella on ollut enemmän kuin 5 miestä, se on horo, mutta jos ukolla on ollut 10, niin se on äijä. Ajatteleekohan nainenkin, että monta naista duunaillut mies on pukki tai huono ihminen vai onko niin, ettei naisia kiinnosta, koska ovat hiukan kovempii kuin mitä me äijät?

Kaikki miehet ei toki ajattele näin. Monesti ehkä hiukan heikko itsetunto miehillä ja siksi tällainen hurjaa sinkkuelämää viettänyt nainen ehkä jopa pelottaa heitä. Kysymys onkin se, että jos nainen on elänyt railakasta sinkkuelämää lukuisten seksikumppanien kanssa, osaako ja pystyykö hän lopettamaan. Ei seksikumppanien määrä silti tee naisesta huonoa ihmistä, mutta kannattaa silti olla varovainen, sillä joskus kaikki huhut, jotka kertyy, tuottaa enemmän pahaa kuin mitä teot. Ihan turvallisuussyistäkin hiukan harkintaa hyvä olla. Mieluummin tuhat panoa yhden kanssa kuin tuhat kertaa eri tyypin kanssa. Peace."
– 38, sinkku

"Jos nainen alkaa tietyllä tavalla esimerkiksi arvosanottamaan seksikumppaneita, niin silloin. Tapaa uuden kivan tyypin, mutta se ei olekaan ihan niin hyvä sängyssä kuin se pari kertaa sitten ollut, niin sanoisin, että silloin hänestä alkaa tulla huonompi."
– 36, naimisissa

"Kokemuksessa ja seksuaalisessa itsevarmuudessa ei ole mitään vikaa. Asiasta puhuminen ja käyttäytyminen on se, jolla on merkitystä. Nainen toki helpommin leimautuu, kuka tietää miksi."
– 38, naimisissa 

"Totta kai nainen saa harrastaa seksiä niin paljon kuin haluaa ja niin monen kanssa kuin haluaa. Eihän tuo ole mitenkään sukupuolisidonnaista, jossa vain miehellä olisi oikeus siihen. Se ei myöskään tee naisesta mitenkään huonompaa, vaikka olisikin enemmän seksikumppaneita, se on aivan tervettä."
– 34, sinkku

"'Lukuisat' kuulostaa pelottavalta. Eihän sen pitäisi ainakaan huonompaa tehdä, jos niin paljon on opiskellut, mutta kyllä se varmasti toisten tietoisuudessa antaa vääränlaisen kuvan. Varsinkin, jos on aloittamassa suhdetta ja mies saa tietää näistä kaikista, niin voi sitä miestä "hieman" vaivata se kaikki tietoisuus. Kyllä saa harrastaa, mutta yleisenä patjana ei mielestäni kannata mainettaan kasvattaa."
– 38, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja