Kysely selvitti, mitä miehet ja naiset haluavat vielä kokea seksin saralla – onko sinulla jo kokemusta näistä kuumista hetkistä?

Kyselyn mukaan seksi autossa on monen haave.

Kahtatuhatta amerikkalaista koskeva kysely paljastaa, että 64 prosentilla amerikkalaisaikuisista on lista asioista, joita he toivoisivat seksin saralla kokevansa, kertoo New York Post.

Liukuvoiteita valmistavan pjurin tilaama kysely paljasti, että erityisesti miehet ovat ajatelleet tulevaisuuden seksitoiveita tarkemmin. Miehet ovat myös naisia todennäköisemmin saaneet listaltaan ruksittua kokemuksia pois.

Yleisin haave on seksi autossa

Yleisin haave seksilistalla on seksi autossa. Autossa seksiä harrastamaan toivoi pääsevänsä 30 prosenttia kaikista vastaajista. Vedessä seksiä toivoi puolestaan pääsevänsä harrastamaan 27 prosenttia vastaajista. Seksilelujen kokeilu oli jäänyt vielä haaveiden tasolle neljännekselle vastaajista.

Myös anaaliseksi ja yhden illan juttu mahtuivat top 5 -toivekokemusten listalle. Yhden illan juttu oli kaksi kertaa todennäköisemmin miesten listalla kuin naisten.

Miehet haaveilevat seksivideosta

Jos toiveet listaa sukupuolen mukaan, niin miesten kolme suosituinta haavetta olivat järjestyksessä seksi autossa, seksi vedessä ja anaaliseksi. Naisten puolestaan seksilelun käyttö, seksi vedessä ja seksi autossa.

Miesten kymmenen suosituimman haaveen joukossa oli seksivideon tekeminen, mutta naisten listalta sitä ei löytynyt laisinkaan. Sen sijaan naisten listalla olivat seksikkäät kuvaukset, roolileikit sekä sitomisleikit.

Yksi neljästä vastaajasta oli onnistunut ruksimaan pois jotain listaltaan jo kuluneen vuoden aikana. 32 prosenttia vastaajista oli myös kokeillut jotain uutta seksiasentoa, miehet olivat tässäkin suhteessa todennäköisempiä kokeilijoita.

Eikä ihme, jos uuden kokeilu kiinnostaa. 35 prosenttia vastaajista nimesi viime vuoden seksikatumukseksi sen, ettei ollut harrastanut seksiä niin paljon kuin olisi halunnut. 64 prosenttia myös toivoi, että kumppanin kanssa olisi enemmän vaihtelua seksielämän saralla. Lue siis, kuinka seksielämän voi säilyttää aktiivisena pitkässäkin suhteessa.

Jos seksielämä takkuilee, kannattaa kokeilla vaikkapa "huoltoseksiä". Jos taas haluaa lisätä jo toimivaan seksiin vielä vähän potkua, kannattaa tietää, mitä seksikumppani haluaa sängyssä kuulla.

Lähde: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat