Mainos

Mihin huomio kiinnittyy ensitreffeillä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Mihin miehet kiinnittävät huomiota ensimmäisillä treffeillä? Mitä mokia kannattaisi välttää?” kyselee Tinderella.

Näin miehet vastasivat:

"Huomio kiinnittyy siihen, miten luontevalta ja aidolta treffikumppani ensitreffeillä vaikuttaa. Jos saapuu ekoille treffeille vaikkapa humalassa, tilanteessa, jossa ensitapaaminen ei tapahdu esimerkiksi festareilla, sitä voi sanoa mokaksi. Sitä kannattaa välttää. Jos taas treffeillä humaltuu, se on eri asia."
– 35, sinkku 

"Parasta on vain yrittää ensimmäisilläkin treffeillä olla oma itsensä. Näytteleminen kostautuu sitten myöhemmin, kun todellisuus paljastuu. Ja sitten on tietenkin hymy, tissit ja peppu... Eihän niihin voi olla kiinnittämättä huomiotakaan. "
– 38, naimisissa

"Varmaan riippuu aika paljon miehistä, mutta kai sitä heti ensimmäiseksi kiinnittää ulkonäköön huomiota. Millaiset vaatteet ja meikit on ja miten hiukset on laitettu? 

Ensivaikutelma on aika ratkaiseva, vaikka ei tietenkään kaikkein tärkein asia. Sanoisin, että ei kannata laittaa mitään liian paljastavaa päälle, mutta ei myöskään liian tavallista. Liian juhlavakin menee vähän yliyrittämisen puolelle. Tulee helposti olo, että nainen ei ole oma itsensä. Meikeissä ja hiuksissa sama juttu. Ei liikaa yrittämistä, mutta ei liian vähänkään. Ensimmäiset minuutit on aika ratkaisevia.  

Siinä kun ensin on katottu, että miltä nainen näyttää ja jos vaikuttaa hyvältä, niin kättelyssä ja esittäytymisessä kannattaa koettaa olla rento. Se on varmasti vaikeaa, mutta kannattaa yrittää. Siinäkin jos yrittää olla liikaa mielinkielin, niin se paistaa läpi ja tulee hermostunut olo. Jännityksestä pääsee eteenpäin parhaiten, kun sanoo toiselle, että nyt muuten jännittää. Kun osaa nauraa asialle, niin se helpottaa heti.  

Kun on päästy juttuun alkuun, niin kai siinä eniten kiinnittää huomiota siihen, että mistä toinen puhuu, puhuuko paljon, pitääkö lypsää vai onko oma-aloitteinen keskustelija. Puhuuko päälle vai osaako myös kuunnella. Kännykän räplääminen jatkuvalla syötöllä on minusta aika paha moka. Siitä tulee olo, että naista ei kiinnosta minun seurani.  

Itse arvostan naisissa sitä, että osaa olla oma itsensä ja osaa nauraa itselleen. Kun on suht sinut itsensä kanssa, niin se rentous tulee kuin itsestään. Silloin on hauskaa olla treffeillä. Arvostan myös sitä, että osaa sopivassa suhteessa puhua ja kuunnella. Puheenaiheet nyt voi periaatteessa olla mitä vain, mutta ehkä nyt en ensimmäisenä lähtisi ruotimaan päivän politiikkaa ja kriisejä.  

Eli pähkinänkuoressa: ei liikaa yrittämistä ulkonäössä, mutta ei liian vähänkään. Ole oma itsesi. Muista nauraa myös itsellesi ja myönnä heti, jos esimerkiksi jännittää. Juttele ja kuuntele sopivassa suhteessa. Älä räplää kännykkää. Ota rennosti. Ei kannata liikaa miettiäkään, että miltä näyttää tai onko nyt puhunut liikaa vai liian vähän. Koettaa vain olla rennosti oma itsensä, niin kyllä se siitä alkaa sujua."
– 38, naimisissa 

"Ihan ensimmäisenä huomaan naisen hymyn, katseen, meikin ja pukeutumisen. Kutakuinkin tuossa järjestyksessä. Itseeni vaikuttaa myös positiivisesti, jos naisella on korkokengät – toki riippuu, missä ollaan. Halatessa ja tervehtiessä tuoksu on seuraava, joka tulee huomattua. Hyvä tuoksu kasvattaa kiinnostusta, huono yllättäen ei. Myöhemmin käytös ja elekieli ottavat suurempaa roolia ja toki kuinka hyvin tullaan juttuun eli yleisesti keskustelutaito. Mokiin tai huonoihin puoliin menevät sitten sotamaalausmeikki, muualla harhaileva katse, tuot treffeille yhden tai useamman ystäväsi, liikaa alkoholia syystä tai toisesta, puhut kokoajan itsestäsi tai muuten vain dominoit keskustelua."
– 34, sinkku

"Älä ole ylimielinen, jotain aivat käsittämätöntä (olematonta) ylimiestä etsimässä oleva bitch, niin saatat jopa löytää/tavata tavallisen , kunnon kaverin, jolla on ihan oikesti jotain annettavaa. Minulle tämä nykyinen deittalukulttuuri on vähän vieras, koska minä olen viimeksi treffaillut silloin, kun ihmiset otettiin vastaan avoimin silmin ja mielin, ilman mitään profiileita jossain interwebissä."
– 46, naimisissa.

"Tärkeimpänä vinkkinä: ehkä existä puhumista kannattaa välttää. Itsensä ulkonäön vähättely antaa taas kuvan heikosta itsetunnosta ja kehujen onkimiselta. Puhelimen jatkuva räplääminen kesken treffien, koska sillä viestittää treffikumppanilleen vain siitä, ettei tämä ole tarpeeksi kiinnostava, tai oikeasti tutustumisen arvoinen."
– 38, sinkku

"Vieläkö jengi käy treffeillä? Häh! Luulin, että kaikki on Facebookissa, Tinderissä, WhatsAppissa ja muissa sellaisissa, joissa toisen kohtaaminen ei ole mahdollista. Vaihtoehtoisesti muuttavat yhteen heti ekan baari-illan jälkeen. No, jos treffeille pääsee, niin suosittelen sellaista perus 95-prosenttisen rehellistä itsensä olemista, myös hörhöt... näin ei sitten petytä vuosien päästä.

Itse katson ja seuraan treffeillä tällaisia juttuja: Pukeudu siististi ja tuoksu hyvältä, ei liikaa, koska sitten peität jotain. Jos poltat, huomioi toinen, jos hän ei. Käytöstavat on A ja O. Käyttäydy asiallisesti myöskin silloin, jos treffeillä on Alkon tuotteita tarjolla. Jos tiedät, että 3 drinkin jälkeen olet paita auki pöydällä, niin pysyttele sitten mielummin vissyssä. Kaikki miehet ei tykkää vulgääreista naisista, joiden ainut esto kännissä on vatsahuuhtelu. Pätee miehiinkin.

Mokia ei mielestäni tarvitse välttää, jos ne on tapahtumia illan aikana, kuten että mekko jää alushousuihin tai vessapaperi tarttunut korkoon eikä siinä kannata päätään seinää takoa, jos lasi kaatuu tai tekee jotain kömpelöä vahingossa. Pahat mokat sitä vastoin ovat: Älä vain puhu itsestäsi ja kun kysyt toiselta, muista kuunnella. Ole kiinnostunu. Älä lado heti kaikka entisiä ukkoa ja varsinkaan heidän määriä pöytään. Valehtele, jos mies kysyy siitä. Miehelle menee järki, jos sinulla on yli 2 exää, se on heti NO NO... vaikka äijälla ehkä ollut jo 25.

Jos olette treffeillä ravintolassa syömässä, älä oleta, että mies maksaa, vaikka hän on luvannut. Ehdota, että maksat omasi, mies sanoo siihen, ettei käy päinsä. Silloin ok olla osallistumasta laskuun... tai sit se sanoo, että joo joo maksa. Tärkeintä on olla mukamas halukas maksamaan. Jos mies maksaa laskun, se ei tarkoita, että hänelle tarvitsee tehdä muita palveluita myöhemmin. "
– 48, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.