Mainos

27.6. Sämpylät / patonki

Sämpylät / patonki

  • 2,5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1-2 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 50 g voita
  • 6,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl pieneksi hakattuja aurinkokuivattuja tomaatteja, basilikaa, juustoa tms.

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja makuaineet. Sulata voi. Lisää jauhoja vähitellen niin, että taikinasta ei tule liian kovaa. Lisää voi ja jatka alustamista. Leivo sämpylöiksi tai patongeiksi ja paista uunissa 200-225 asteessa 10-15 minuuttia.

Resepti: Makujen Salaisuudet / Hans Välimäki

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.