Mainos

21-vuotias kuoli influenssan vuoksi, nyt perhe varoittaa muita: "Huomasimme, ettei hän voinut hyvin"

Perhe toivoo, että tarinan jakamalla he voisivat pelastaa jonkun muun hengen.

Amerikkalaismiehen perhe varoittaa muita poikansa kohtalosta. Kyler Baughman menehtyi vain 21-vuotiaana; hyväkuntoinen nuori mies kuoli perheen mukaan influenssan aiheuttamiin komplikaatioihin.

– Näimme hänet 23. päivä (joulukuuta) perheemme joulutapaamisessa, ja huomasimme, ettei hän voinut hyvin. Hän näytti ylirasittuneelta ja hänen nenänsä oli räkäinen, äiti Beverly kuvaili wpxi.comille.

Baughman juhli joulua ja palasi töihin, mutta kotiutui aikaisin huonon olon vuoksi. Baughmanin kihlatun Olivia Marcanion mukaan Baughmanilla oli yskä ja tämä valitti rintakipua.

Parissa päivässä Baughmanin kunto romahti. Hän kuumeili, ja meni lopulta ensiapuun. Alle vuorokautta myöhemmin Baughman kuoli.

Äidin mukaan kuoleman aiheuttivat influenssan aiheuttamat komplikaatiot ja septinen sokki, jonka vuoksi pojan elimet pettivät. Baughman ei ollut saanut influenssarokotetta. Perhe toivoo, että tarinan jakamalla he voisivat pelastaa jonkun muun hengen.

– Yritä tuntea kehosi; älä anna asioiden olla. Jos sinulla on kuume ja sitä on useita päiviä, älä anna asian olla. Hae sille hoitoa, murtunut isä Todd neuvoo.

– Luulen, että hän ajatteli "minulla on vain flunssa, selviän tästä, menen lepäämään hetkeksi". Hän oli aina menossa. Luulen, että hän jätti sen huomiotta ja ajatteli, että se menisi ohi, kuten useimmat ihmiset (ajattelevat) ja mielestäni ihmisten täytyy kiinnittää enemmän huomiota kehoihinsa, Beverly sanoo.

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.