"2020 ei ole ollut paras vuosi", totesi sulhanen häävaloja lukiessaan – sitten iski salama: "Luontoäidillä on kyllä pisteliäs huumorintaju"

Hulvaton hääkuva – hirvi keskeytti herkän hetken 0:55
Hirvi puolestaan keskeytti tämän parin hääkuvauksen.

Luontoäiti tuntui yhtyvän sulhasen mielipiteeseen tämän naljailtua vuoden 2020 epäonnistumisesta.

– Totta puhuen, 2020 ei ole ollut paras vuosi, totesi Aaron Sawitsky hääpuheessaan seremonian aikana Massachusettsissa, Yhdysvalloissa.

Koomista kyllä, sanoja seurasi luontoäidin mielipide asiaan: hurjalta kuulostava salama välähti nimittäin saman tien hääparin takana! Tapauksesta uutisoi muun muassa New York Post.

Aaronin Instagramissa jakamalla videolla sulhanen elehtii kohti salamaa kuin osoittaakseen sen todisteeksi omista sanoistaan häävieraiden ja morsiamen purskahtaessa nauruun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se kiteytti vuoden 2020 kokemuksen niin täydellisesti tähän asti. Joten luulen, että ainoa asia, jonka voi tehdä, on vain todeta, että "jep, se on 2020", ja ikään kuin nauraa, Aaron muotoili paikallisasema WHDH-TV:n haastattelussa.

"Luontoäidillä on pisteliäs huumorintaju"

Aaronin videota on katsottu Instagramissa noin 44 000 kertaa.

– Luontoäidillä on kyllä pisteliäs huumorintaju. Onneksi kukaan ei saanut sähköiskua, ja saimme valat loppuun ennen kuin alkoi sataa, Aaron kirjoitti Instagram-tilillään videon saatetekstinä.

Aaron ja hänen Denise-vaimonsa olivat alun perin suunnitelleet häitään kesäkuulle, mutta koronapandemia sotki suunnitelmat. Pieni, 36 vieraan seremonia saatiin vihdoin järjestettyä viime lauantaina.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat