195 000 seuraajaa Instagramissa: Näin some-suosio edisti Jussin uraa

Sosiaalisen median ammattilainen Jussi Ulkuniemi jakaa mielellään tietonsa siitä, miten sosiaalisen median kautta voi ponnistaa työelämään.

Valokuvaaja Ulkuniemi on aloittanut – ja jatkaa yhä – uraansa kuvapalvelu Instagramissa, jossa hänellä on lähes 200 000 seuraajaa.– Sosiaalisen median koulutus kahdessa lauseessa on: Ole sosiaalinen ja tuota mielenkiintoista materiaalia, sanoi Ulkuniemi MTV:n Huomenta Suomessa.

Kansainvälisiäkin työkeikkoja tekevä Ulkuniemi sanoo kaiken lähteneen omasta innostuksesta lukioaikoina.

– Kävin lukiossa valokuvauskurssin ja sain iPhonen, se oli ainoa kamerani. Samoihin aikoihin tuli Instagram-palvelu, jossa aloin tutustua muihin valokuvaajiin ja jakaa kuvia.

Uikuniemi hehkutti aamun Huomenta Suomi -vierailuaan myös omalla Instagram-tilillään: "So. A couple of hours ago I was live in Finnish TV in an interview about Instagram, and I actually didn't sound like an utter moron! Watch it now from the link in my bio.️ Kiitos paljon Huomenta Suomen katsojille mahtavasta palautteesta ja vastaanotosta! Kuten sanoin, tärkeintä on sosiaalisuus, joten laittakaa ihmeessä kommenttia."

Kuva on nähtävissä mobiililaitteilla sivuston täysversiossa.

Ulkuniemi kertoo Instagramissa saatujen kollegoiden olevan yhä tärkeä tukipilari.

– Kuvien laittaminen Instagramiin on minulle puoliksi ammatti, mutta teen sitä edelleen innolla. Kaikkein tärkeimpiä ovat kaikki ne ihmiset, joita olen sitä kautta tavannut. Voin tavata heitä ja tehdä heidän kanssaan töitä – suurin onni on siinä.

Ulkuniemi on päässyt muun muassa New Yorkiin ja Islantiin kuvaamaan.

– Kaikenlaisia sponsorointimahdollisuuksia on tullut Instagramin kautta. Olen käynyt New Yorkissa kuvaamassa, kun uutta Mustangia lanseerattiin. Islannissa olin kuvaamassa Olympus-kameramerkin järjestämällä matkalla, jossa testattiin heidän kameroitaan.

Tutustu kaikkiin Ulkuniemen Instagram-kuviin hänen Instagram-tililtään.

Lue myös:

    Uusimmat