Mainos

18-vuotias kauneusleikkaukseen – "Haluan tuntea itseni taas nuoreksi"

Nuori australialainen äiti haluaa plastiikkakirurgian avulla saada kehonsa taas kuosiin. Asiantuntijoita nuorten kirurgiavillitys huolettaa.

18-vuotias äiti Ambah Young on yksi nuorista australialaisista, jotka aikovat kauneusleikkaukseen nuorella iällä. Young aikoo matkata Malesiaan hankkimaan muun muassa rintaimplantit ja "designer"-vaginaleikkauksen, kertoo Dailytelegraph.com.au.

Youngilla on kaksivuotias tytär, ja hän toivoo saavansa leikkauksilla nuoruutensa ja itsetuntonsa takaisin.

– Tyttäreni syntymän jälkeen kehoni ei koskaan palautunut ennalleen. Menen kirurgille, jotta voin tuntea itseni taas itseni ikäiseksi, hän sanoo.

Liikunta ei ole tuottanut Yongin toivomaa tulosta. Hän toivoo, että plastiikkakirurgia parantaa hänen mielialaansa ja auttaa elämässä eteenpäin.

"Leikkaustoive on perusteltu"

Plastiikkakirurgisia matkoja tarjoavan yhtiön johtaja Louise Cogan toteaa, että Youngin toive kirurgiasta on täysin perusteltu.

– Olen nähnyt hänen kuvansa, ja hän on oikein sopiva ehdokas leikkaukseen, koska hänen vatsansa roikkuu. Sitä voi muokata vain kirurgian avulla. Hän ei voi noudattaa ruokavaliota tai kuntoilla, koska iho on hyvin roikkuva, Cogan kuvaa.

Australaasialaisen College of Cosmetic Surgeryn työntekijät ovat huolissaan nuorten kirurgiavillityksestä.

College of Cosmetic Surgeryn johtaja John Flynnin mukaan Young on varmaankin haavoittuvaisessa tilassa, ja lääketieteellisiä palveluja tarjoavan osapuolen tulisi varmistaa, että kaikki toimenpiteet suoritetaan asianmukaisesti. Miehen mukaan tämä ei kuitenkaan ole varmaa.

Melbournen yliopiston psykiatri David Castlen mukaan nuorten henkilöiden mahdolliset psykologiset ongelmat tulisi arvioida ennen kosmeettisia leikkauksia.

– Joskus nuoret uskovat, että psykologisen stressin voi parantaa kosmeettisella toimenpiteellä. Se ei ole parannuskeino, yleensä se vain pahentaa tilannetta, Castle kuvaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailytelegraph.com.au

Kuvat: Colourbox, kuvien nainen ei liity juttuun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.