18-vuotias Joe vei äitinsä koulun tanssiaisiin – taustalla suloinen syy

18-vuotias Joe Moreno valitsi prom-tanssiparikseen oman äitinsä. Äiti ymmärrettävästi on poikansa teosta haltioissaan.

Videolla lapset kertovat, mihin äitiä tarvitaan!

Kun Joe Morenon oli aika päättää, kenet hän vie koulun tanssiaisiin, valinta oli selvä. 18-vuotias Moreno valitsi tanssipariksi oman äitinsä.

– Äiti sai minut vain 17-vuotiaana, joten hän ei koskaan päässyt kokemaan prom-tanssiaisia. Halusin todella paljon viedä hänet, Moreno kertoi Fox News -uutisille.

Moreno oli luvannut tanssiaiskokemuksen äidilleen jo kauan sitten. Osa luokkakavereista kuittaili valinnasta, mutta Morenon mukaan osa kouluhenkilöstöstä oli "hyvin tunteikkaita, koska teko oli niin kaunis".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Uhraukseni oli se, että annoin lapsilleni kaikkeni"

Vanessa kertoo jo Joen saadessaan tienneensä, ettei välttämättä saa kokea kaikkia asioita, joita perheettömät teinit kokevat.

– Se oli uhraus, jonka tein. Uhraukseni oli se, että annoin lapsilleni kaikkeni, Vanessa sanoo.

Joe sai myöhemmin sisaruksia, joille Vanessa myös omistautui. Nainen toivoisi, että muu maailma ymmärtäisi, millaisia uhrauksia monet äidit joutuvat tekemään. Hän on poikansa teosta haltioissaan.

– Olen niin onnellinen siitä, että poikani näki uhrautumiseni ja halusi antaa minulle jotakin takaisin. Se merkitsee minulle kaikkea, Vanessa sanoo.

"Tämä säilyy äidin muistissa ikuisesti"

Moreno itse toivoo, että hänen nuoremmat, 8- ja 17-vuotiaat sisaruksensa, toimisivat samoin omien tanssiaistensa aikaan.

– Tämä on jotakin, mikä säilyy äidin muistissa ikuisesti. Minulle merkitsee niin paljon, että sain antaa hänelle tämä mahdollisuuden.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja