18.10. Pitsaa, pastaa ja salaattia

Niki valmistaa lämpimän ja suomalais-ranskalaisen sipuli-puolukkakastikkeen. Meri-Tuuli tekee kiviuunissa ja maustaa sen itse kehittelemällään anjovisöljyllä. Henkka höyryttää ja tarjoilee sen kanssa. Jälkkärikilpailun resepteistä valmistetaan ranskalainen .

Nettisivujen extraresepti:

Nikin viinisuositus:
Serelli 14,89 €. Nikin on valinnut italialaisen makean viinin päivän jälkiruoan seuraksi.

Köyhät Ritarit suosittelee:
Meri-Tuuli suosittelee Harissa-tahnaa (Citymarket 2,90 €).
Henri suosittelee palvelulihatiskin asiantuntemusta.

Henkan musiikkivalinta:
Air yhtyeen levy moon safari.

(Köyhät ritarit 18.10. 2007)

Lue myös:

    Uusimmat