17-vuotias TPS-lupaus latoi hattutempun – Ilveksen karmea ilta päättyi rajuun selkäsaunaan

1:01
Eetu Liukkaan ja Markus Nurmen yhteistyö toimi upeasti myös Liukkaan hattutemppumaalissa.

TPS:n 17-vuotias lupaus Eetu Liukas painoi hattutempun, kun Ilves sai kyytiä maalein 7–1 jääkiekon uuden 3v3 Super Seriesin avauspäivän päätösottelussa Turussa.

Viime kaudella ensimmäiset kolme Liiga-otteluaan pelannut Liukas teki Ilvestä 2–0-, 4–0- ja 6–1-maalit, joista jokaisessa alustajana toimi Markus Nurmi. 2–0 syntyi liukkaalla vedolla suoraan Nurmen kauhoman aloitusvoiton jälkeen. 4–0:ssa Nurmi puolestaan tarjoili nappipassin maalin eteen, ja 6–1:ssä kaksikko namutteli syötöillään edestakaisin, kunnes Liukas hoiti jälleen viimeistelyn.

TPS:n venäläishankinta Ruslan Ishakov puolestaan heilutti Ilvestä vastaan reppua kahdesti; hänen tekemiään olivat 3–0- ja 5–1-osumat.

Ainoana joukkueena tappioitta illan selvitti HIFK, kun helsinkiläisseura kukisti kolmella kolmea kenttäpelaajaa vastaan käydyissä otteluissa sekä Ilveksen että TPS:n. Illan mittaan pahasti väsähtänyt Ilves kärsi tappion jokaisessa pelissään: HIFK:n ja TPS:n lisäksi se taipui Tapparalle.

TPS on avausillan jälkeen 3v3 Super Seriesin ykkösenä kuudella pisteellä. Sen saldona olivat voitot molemmista tamperelaisseuroista ja tappio HIFK:lle. TPS:n kaksi ensimmäistä ottelua ratkesivat rankkareilla.

Seuraavaksi 3v3 Super Seriesissä pelataan ensi viikon torstaina ja perjantaina 27.–28.8. Tampereella, jolloin mukaan tulee myös Kärpät. Uutuussarjan otteluissa pelataan kaksi kymmenen minuutin erää ja mahdollisessa tasapelitilanteessa sen jälkeen käydään voittomaalikilpailu.

3v3 Super Seriesin sarjataulukko:

Joukkue

Ottelut

Pisteet

TPS

3

6

HIFK

2

5

Tappara

2

4

Kärpät

0

0

Ilves

3

0

Kaikki 3v3 Super Seriesin ottelut on nähtävissä suorana C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja