14 syytä, miksi halpa auto on kallista parempi

Halvan auton ostaminen on ehkä paras päätös ikinä. Sitä varten ei tarvitse säästää rahaa ikuisesti tai ottamaan velkaa.

Yksi maailman seuratuimmista autosivustoista, Car Throttle, listasi videollaan kieli poskessa 14 syytä, miksi rahat kannattaa sijoittaa mieluummin halpaan kuin kalliiseen autoon.

Ohessa esimerkkinä muutama omalla tavallaan looginen peruste halvemman ajopelin kanssa sinnittelylle.

Käytä autoa työjuhtana

Halvasta autosta saa itselleen helposti liikkuvan työkalulaatikon, jonne voi huoletta viskata kaikki likaiset työkalut ja tavarat. Sekään ei ole vaarallista, jos autossa vähän haisee.

Halpaa autoa ei tarvitse varoa liikaa

Kun autosi on maksanut saman lähes verran kuin mitä auton käyttäminen korjaamolla ja maalattavana yleensä maksaisi, ei se ole niin justiinsa jos auto välillä kolhiintuu tai jos maalipinta on vähän rutussa.

Halpa auto on myös maastoauto

Reipas ajelu maastossa luonnistuu huolettomammin, kun auton kunto mutaisen ja kivikkoisen ajosuorituksen jälkeen ei paina liikaa mieltä.

Halvan auton voi pysäköidä minne vain

Jo valmiiksi kolhiintuneen ja naarmuisen auton voi huoletta pysäköidä minne huvittaa. Jos joku kolhii sitä maailman ahtaimmassa parkkiruudussa, niin hällä väliä.

Voit unohtaa hidasteiden olemassaolon

Hidasteiden, töyssyjen ja kuoppien varominen on historiaa, kun on halpa auto alla. Niistä voi ajaa surutta läpi ilman että tarvitsee jännittää pakoputken tai pohjan kohtaloa.

Lähde: Car Throttle


***

Automaatti, josta voi ostaa auton 0:31

Lue myös:

    Uusimmat