12 simppeliä asiaa, jotka (miehen) kannattaa tehdä kumppanilleen joka päivä

Ranskalaista rakkautta – vieraana Helena Liikanen-Renger 7:56

Avioliitossa tai pitkässä suhteessa arki lienee monien mielestä pahin uhka. Ota haltuun 12 asiaa, jotka voit tehdä puolisosi iloksi. 

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, millaista on ranskalainen rakkaus.

Jos häistä on jo aikaa, ja arki on rantautunut kolmanneksi pyöräksi suhteeseenne, kannattaa muistaa pienten kivojen tekojen merkitys. 

Scarymommy-sivusto vinkkaakin 12 asiaa, jotka mies voi tehdä kumppaninsa hyväksi joka päivä. Vinkit pätevät kuitenkin yhtä hyvin suhteen kumpaankin osapuoleen.

1. Älä kysy, haluaako hän sinun tekevän sen tai tämän asian, vaan tee se. ”Rupeanko laittamaan ruokaa?” Joo, siitä vain! "Haluatko, että vien roskat?" Voisit olla jo menossa.

2. Joskus on mukavaa olla kotona yksin, oli kyse siivouksesta, työprojektin hoitamisesta tai ihan vain oleilusta hiljaisuudessa ilman lasten mekastusta. Vie siis jälkikasvunne vaikka puistoon leikkimään, niin rakkaasi saa hetken hengähtää.

3. Kännykän kanssa tahtoo kulua paljon aikaa, mutta ehkä olisi aika heittää luuri nurkkaan ja jutella kumppanisi kanssa. Vaihtakaa ajatuksia, olkaa kiinnostuneita toisistanne.

4. Kutsu kultasi joskus vaikka lounastreffeille.

5. Yllätä rakkaasi ja tuo töistä tullessasi vaikka jotain hyvää kaupasta. Jotain sellaista, mitä voitte sitten nauttia kahden kesken kotona, kun lapset ovat menneet nukkumaan.

6. Milloin viimeksi kysyit, miten kumppanillasi menee? Jos hän valitti, että niskat ovat kipeät, voisit kysyä, miten hän nyt voi. Vielä parempi, jos voit tarjoutua vaikkapa hieromaan hänen hartioitaan.

7. Kohteliaisuuksia kehiin! Kannattaa joskus kehua kumppania, muustakin kuin ulkonäöstä, vaikka sekään ei ole pahitteeksi. Kerro, miten paljon arvostat häntä.

8. Laita hänelle viestiä töistä. Kerro, että rakastat häntä. Soittokin käy tähän mainiosti!

9. Keitä hänelle aamukahvi.

10. Valmistele rakkaallesi kuuma kylpy ja kaada hänelle lasi viiniä.

11. Sanoitko töistä kotiin tullessasi hajamielisesti ”heippa” ja painuit katsomaan telkkaria? Ensi kerralla voisit halata kultaasi, kun tulet kotiin. Hellyydenosoituksia tuskin voi olla liikaa.

12. Sano hänelle kiitos.

Lue myös:

    Uusimmat