11-vuotiasta Toby-kissaa odottaa jo toinen yksinäinen joulu: "Olisi niin ihanaa, jos se saisi uuden kodin täksi jouluksi"

Näin leikkaat kissan kynnet 1:41
Videolla näytetään, miten leikkaat kissan kynnet.

Viime jouluna pelastettu Toby-kissa on ollut ilman vakituista kotia jo miltei vuoden, kertoo muun muassa Independent-sivusto.

Viime vuoden jouluaattona Ison-Britannian Canterburyn eläinsuojeluhdistykseen tuotiin mustavalkoinen 10 vuoden ikäinen Toby-kissa. Se oli elänyt suurimman osan elämästään kotitaloudessa, jossa oli 46 kissaa. Sieltä se sitten pelastettiin 14 muun kanssa.

Edelleen vailla kotia

Toby on edelleen vailla vakituista kotia. Kaikki muut pelastetut kissat ovat löytäneet jo uuden kodin.

Se on asunut eläinsuojassa jo melkein vuoden. Keskimäärin kissat odottavat uutta kotia 28 päivää.

– Tobyn aiemmat asuintoverit saivat uuden kodin aika nopeasti, mutta Toby parka ei ottanut hyvällä sitä, että se joutui asumaan kissahoitolassa. Niinpä se piiloutui eikä tullut katsomaan ihmisiä, jotka olivat tulleet etsimään lemmikkiä, kertoo Beth Hixson eläinsuojeluyhdistyksestä.

Tarvitsisi hiljaisen kodin

Tobylle löytyi sijaiskoti. Siellä sen todettiin olevan sosiaalinen, ystävällinen ja seurallinen kissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olisi niin ihanaa, jos se saisi uuden kodin täksi jouluksi. Jossain on pakko olla joku, joka etsii seurakseen vanhempaa kissaa.

Eläinsuojelyhdistyksestä toivotaan, että Toby saisi hiljaisen kodin, jossa ei olisi lapsia tai muita lemmikkejä. Vanhan eläimen pitäisi saada nauttia eläkepäivistään

Lue myös:

    Uusimmat