Uskomaton pelastus! Sankarikissa esti vauvaa tippumasta portaikkoon – urotyö tallentui videolle

1:21
Suomalainen Vili toimii terapiakissana vanhainkodissa.

Sosiaalisessa mediassa ylistetään kissaa, joka pelasti nopealla reagoinnillaan pienen vauvan.

Kolumbian pääkaupungissa Bogotássa kuvattu video osoittaa, että itsekkäiksi parjatut kissat osaavat olla myös sankarimaisia. Muiden muassa Fox News- sekä News.com.au-uutissivustojen Facebookissa jakamalta videolta näkyy, kuinka kissa pelastaa pikkulapsen hengen.


Videolla näkyy, että kissa piti vauvan liikkeitä silmällä jo ennen vaaratilannetta. Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Konttaava vauva on juuri jyrkän portaikon kohdalla, kun lähellä oleva kissa ryntää pikkulapsen eteen ja puskee hänet pois vaaranpaikasta. 

Vanhempien poissaolo puhututtaa

Yksistään Fox Newsin jakamalle videolle on tätä kirjoittaessa kertynyt lähes 420 000 katselukertaa. Moni Facebook-käyttäjä on ihastellut kissan toimintaa, mutta myös ihmetellyt, missä vauvan vanhemmat olivat tapahtumahetkellä.

– Miten mahtava kissa! Mutta missä vanhemmat ovat? eräs kommentoija kyselee.

– Wau, enkelikissa toiminnassa. Perhe on kiitollisuudenvelassa tuolle kissalle, joka pelasti vauvan elämän, toinen kirjoittaa.

Tapaus osoittaa, että kissat voivat olla yhtä sankarillisia kuin koirat, joiden urotöistä kuitenkin kerrotaan useammin. Myös seuraava tarina osoittaa kissojen sankarillisuuden:

– Minulla oli kissa, joka hyppäsi kylpyammeen päälle, laittoi tassunsa veteen tarttuakseen kasvoihini ja vetääkseen ne pois vedestä. Hän luuli, että olin kuolemassa ja uhrasi itsensä ja vesipelkonsa pelastaakseen elämäni. Tein sen uudestaan saadakseni asiasta varmuuden, ja hän pelasti minut uudestaan, Julie kertoo kommenttikentässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja