Millaisissa vaatteissa sinä teet etätyösi? Kuvat kertovat totuuden korona-arjesta: "Toimistoni on tuoli ulko-oven edessä ja pöytäni on pyykkikori"

Somejulkaisut esittelevät "epäseksikkäitä" kuvia etätöistä.

Koronavirus on pakottanut monet töihin kotioloihin. Instagram-tili Working From Home Fits näki kotityössä ilmiön, joka voisi koskettaa monia: töiden tekeminen kotona kuulostaa ihanalta, mutta totuus "kodin glamourista" voi olla toisenlainen! Tili onkin intoutunut jakamaan "epäseksikkäitä" asuja, joissa ihmiset töitään tekevät.

Insiderin mukaan tili on ollut olemassa vain hetken, mutta saavuttanut jo suurta kiinnostusta – varmaankin siksi, että etätyövaatimus koskettaa tällä hetkellä hyvin monia!

Tältä työ kotona näyttää:

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Millainen on sinun "kotitoimistosi"?

Kotoisan työasun lisäksi etätyö on luonut toisenkin ilmiön: kansa on alkanut jakaa kuvia kotitoimistoista, joiden ergonomia on toisinaan vähintäänkin kyseenalainen, kertoo Yahoo.

Kotona töitä tekevä Jules Forrest pyysi Twitterissä seuraajiltaan kuvia epäedustavista kotitoimistoista – ja kansa vastasi!

– Kumppanini ja minä teemme molemmat töitä pienessä asunnossamme. Minun toimistoni on tuoli ulko-oven edessä ja pöytäni on pyykkikori, Jules kuvaili omaa etätyöpistettään.

Pian Jules saikin useita kuvia, jotka paljastivat, ettei hän todellakaan ole erikoisen kotitoimistonsa kanssa yksin!

Tältä etätyöpisteet näyttävät:

Josh teki töitä piharoskiksen avulla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Pöytäni on pörröinen". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Yöpöytä ja tuoli." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat