11 merkkiä, joista tiedät olevasi hyvä sängyssä

Avoimuus ja kekseliäisyys ovat arvostettuja piirteitä silloin, kun on kyse petipuuhista. Lue 9 muuta merkkiä, joista tiedät olevasi hyvä sängyssä.

Annatko nautinnon kuulua? Entäs uskallatko ottaa ohjat omiin käsiisi? Jos vastasit kyllä, niin olet luultavasti hyvä sängyssä.

1. Et ole tuomitseva

Olkoon sitten kyse kumppanin fantasioiden kuuntelemisesta tai omien kiinnostuksen kohteiden tunnistamisesta, niin olet avoin erilaisille asioille. Älä siis tuomitse kumppaniasi hänen erikoisten halujen vuoksi, sillä saatat tällöin huomata myös itse innostuvasi hyvinkin erikoisista asioista.

2. Olet kekseliäs

Loistavan seksielämän kannalta on erittäin tärkeää olla kekseliäs. Oletko koskaan ehdottanut kumppanillesi, että voisitte esimerkiksi pukeutua hieman poikkeavalla tavalla? Annat todennäköisesti luovuutesi kukkia ja näytät kumppanillesi myös villin puolesi, jos olet hyvä sängyssä.

3. Ajattelet seksiä

Huomaatko päivän aikana ajautuneesi eroottisten ajatusten maailmaan? Et tuomitse itseäsi, jos joskus ajatukset harhailevat seksin pariin myös työpäivän aikana.

4. Huomioit toisen tarpeet

Tiedät olevasi hyvä seksikumppani, kun huomioit myös toisen tarpeet. Keskitytkö joskus ainoastaan kumppanisi nautintoon? Tämä on hyvä merkki ja siitä tiedätkin olevasi loistava sängyssä.  

5. Kokeilet (melkein) kaikkea

Kokemuksesta on aina hyötyä, niin myös petipuuhista puhuttaessa. Kaikkea ei tietenkään ole pakko kokeilla, mutta kumppani on takuulla tyytyväinen, jos hän uskaltaa kokeilla kanssasi muutakin kuin pelkkää lähetyssaarnaaja-asentoa.

6. Nautit sooloseksistä

Sellainen henkilö, joka todella tietää mistä itse pitää, on hyvä rakastaja. Sooloseksin aikana mielikuvitus saa vaeltaa vapaasti ja opit tällöin itsestäsi takuulla uusia puolia.

7. Et ole liian itsetietoinen

Muistele parasta seksikokemustasi, olit tällöin luultavasti intohimoinen ja tihkuit itsevarmuutta. Et takuulla miettinyt miltä näytät minkäkin asennon aikana! Itseluottamus on yksi seksikkäimmistä asioista, joten luota itseesi ja anna kehosi työskennellä vapaasti.

8. Uskallat äännehtiä

Mahtava seksikumppani uskaltaa äännehtiä ja irrotella. Usein miehet kertovat yhden seksikkäimmistä asioista petipuuhien aikana olevan naisen kiihkeät huokailut. Tiedät olevasi loistava sängyssä, jos uskallat äännehtiä. Kannattaa kuitenkin unohtaa liiallinen kiljuminen tai karjuminen, sillä se ei ole kenestäkään kovin seksikästä.

9. Olet spontaani

Uskallatko ottaa ohjat omiin käsiisi? Hyvä, sillä kumppani nauttii takuulla, jos olet spontaani ja uskallat vaihtaa asentoa ilman ylimääräisiä kysymyksiä ja aneluita.

10. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa

Hyvästä fyysisestä kunnosta on paljon hyötyä, koska tällöin ihminen saa lisää itseluottamusta. Tällainen kumppani ei myöskään väsähdä heti ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, vaan jaksaa painaa tarpeen mukaan hyvinkin pitkään.

11. Osaat nauraa itsellesi

Et ota kaikkea liian vakavasti ja ymmärrät, että jokainen asento ja yritys ei välttämättä ole aina täysi kymppi. Annat hetken viedä mennessäsi, vaikka matkalla sattuisikin muutamia nolostuttavia asioita.

Lue myös:

    Uusimmat