Mainos

11 intiimiä asiaa, jotka eivät välttämättä merkitse miehelle mitään

Jenkkisivuston toimittajan mukaan kaikkia miesten tekoja ei pidä tulkita liian merkityksellisesti.

Thought Catalog -sivustolle kirjoittava Holly Riordan listasi asiat, jotka eivät hänen mukaansa merkitse miehelle mitään – intiimiydestään huolimatta.

Riordan halunnee tekstillään varoittaa naisia luottamasta sokeasti miesten tekemiin asioihin – vaikka ne naisten itsensä tekeminä merkitsisivätkin halua aloittaa parisuhde.

1. Seksi. Ole varovainen, sillä hän voi haluta vain vartaloasi, Riordan varoittaa. Mies ei välttämättä halua tyttöystävää, parisuhdetta tai oikeaa, henkistä yhteyttä. Pelkkä orgasmi voi riittää.

2. Pitkin iltaa tekstailu. Vaikka olisitte valvoneet aamuyöhön tekstiviestejä lähetellen ja avautuneet toisillenne elämänne pikkujutuista, ei se tarkoita, että olisitte pian pariskunta, Riordan sanoo. Naisen mukaan kannattaa huomioida, että mies olisi saattanut valvoa joka tapauksessa. Ja hän on saattanut tekstailla muille naisille samaan aikaan. Et voi tietää.

3. Käsistä pitely. Jos hän tekee tämän julkisesti muiden ihmisten nähden, hän luultavasti haluaa tapailla sinua, Riordan arvioi. Mutta jos hän pitelee käsistäsi vain silloin, kun olette kahden hänen sängyssään, se ei luultavastikaan merkitse niin paljon kuin kuvittelet, hän päättelee.

Psychologia-sivuston mukaan käsistä pitelyä kannattaakin välttää, ellei halua viestittää toiselle olevansa kiinnostunut. Sivuston mukaan se, että mies ottaa naisen kädestä, voi kuitenkin tarkoittaa useita asioita, kuten romanttista kiintymystä, menetyksen pelkoa, lohdutusta – ja dominointia.

4. Hellyys. Jotkut miehet haluavat lämpimän kehon omaansa vasten, koska se on lohdullista ja johtaa usein seksiin. Sillä, kuka tuo nainen on, ei välttämättä ole heille merkitystä. Hellyys ei tarkoita, että he haluavat parisuhteen.

5. Suuseksin antaminen. Saatat olla niin tottunut antamaan orgasmeja, että pidät ihmeenä, jos sellainen tarjoillaan sinulle. Jotkut miehet ovat kuitenkin tässä suhteessa herrasmiehiä ja pitävät naisen nautinnosta huolta, vaikka kyseessä olisikin vain yhden illan juttu. Tämäkään ei Riordanin mukaan ole siis merkki mistään muusta kuin miehen käytöstavoista.

6. Menneisyydestä puhuminen. Sinun ystäväsi tietävät kaiken lapsuuden ihastuksistasi ja noloista hetkistäsi, eikö? Se, että mies kertoo omasta lapsuudestaan, ei takaa sitä, että hän on etsimässä vakavaa suhdetta. Mutta ainakin hän pitää sinua ystävänä, onhan sekin parempi kuin ei mitään.

7. Flirttailu. Jotkut miehet flirttailevat vain ja ainoastaan haluamansa naisen kanssa. Toiset miehet flirttailevat kaikkien naisten kanssa, riippumatta siitä, ovatko he oikeasti kiinnostuneita. Se riippuu miehestä. Hänen flirttailunsa voi merkitä kaikkea – tai ei mitään.

8. Ruokasi maksaminen. Jotkut miehet vievät sinut ulos toivoen saavansa kammettua sinut sänkyyn illan päätteeksi tai aloittakseen säännöllisen seksisuhteen. Kyseessä eivät siis välttämättä ole treffit. 

9. Nakukuvien vaihtaminen. Hän saattaa lähetellä kuvia peniksestään monellekin naiselle, kunhan tämä vaikuttaa edes hieman kiinnostuneelta. Se kuva, jonka hän lähetti sinulle? Se ei välttämättä ollut alunperin edes otettu sinua varten. Se on voitu lähettää jo monelle naiselle ennen sinua.

10. Suutelu. Vaikka ensimmäinen suudelmanne oli täynnä ilotulituksia, ei toista kertaa ole välttämättä luvassa. Eikä se välttämättä johdu sinusta. Sitä vain tapahtuu.

11. Se, kun hän kertoo pitävänsä sinusta. Hän voi kertoa pitävänsä sinusta johdattaakseen sinut harhateille. Tai päästäkseen sänkyyn. Tai koska hän oikeasti pitää sinusta, vaikkei olekaan valmis sitoutumaan. Tämäkään "varma" merkki ei Riordanin mukaan olekaan mikään takuuvarma merkki sitoutumisesta.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.