Mainos

Miehet paljastavat, mitä tekevät saamillaan nakukuvilla: Näytetäänkö kuvia ystäville?

Miehet paljastivat, mitä tekevät saamilleen intiimikuville.

Oletko koskaan miettinyt, mitä mies tekee saatuaan naiselta kauan vonkaamansa kuvan tai videon, jossa nainen keikistelee ilman vaatteita? Jakaako mies kuvan ystävilleen?

Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä! Elite Daily -sivusto kokosi yhteen Reddit-käyttäjien ajatuksia aiheesta. Miehet antoivat vastauksensa epätietoiselle naiselle, joka pelkäsi, että hänen seksikumppaninsa jakavat hänestä kiusallista materiaalia eteenpäin.

Jakavatko miehet saamiaan kuvia? 

"Näyttäisin sen, mutta en koskaan lähettäisi sitä kenellekään."

"Poistan ne, kun emme enää tapaile toisiamme."

"Laitan ne vain Pornhubiin."

"Jotkut miehet jakavat. Jotkut eivät. Jos kysyt, useimmat sanovat, etteivät jaa."

"En koskaan jaa niitä, mutta tiedän, että jotkut miehet jakavat. On todella helppo huomata, millaiset miehet nakukuvia jakavat."

"Tein niin joskus, kun olin teini-iässä/parikymppinen, sillä olin idiootti. En tee niin enää, koska se on helvetin törkeää."

"Useimmat miehet tekevät niin (jakavat niitä). Useimmat tarkoittaa 99.99 prosenttia, 0.01 prosenttia ei tee niin."

"En koskaan jaa niitä. Käytännössä sääntöni on se, että me molemmat omistamme ne. Jos toinen meistä haluaa ne poistettavan, ne poistetaan. Pidän videot ja kuvat kryptattuna, joten vaikka tietokoneeni varastettaisiin/joku tutkisi sitä, kukaan ei pääsisi käsiksi kuviin."

"Oleta aina, että he jakavat ne. On typerää olettaa muuta. Mutta eivät kaikki kuitenkaan tee niin."

"Jotkut miehet näyttävät toisille miehille kuvia tai videoita ihmisistä, joiden kanssa heillä ei koskaan ole ollut juttua."

"Kuten useimmat ovat sanoneet, joskus niin tehdään (näytetään muille) ja joskus ei. Henkilökohtaisesti en ole koskaan näyttänyt kuvia tytöstä, jota sillä hetkellä olen tapaillut, ystävilleni. Olen kuitenkin näyttänyt humalassa ystävälle kuvia exästäni."

"Olen 39-vuotias, ja olen nähnyt pikaisen "yhden sekunnin" vilauksen kerran yhdeltä tyypiltä, kun hän oli pyydystänyt todella kuuman pakkauksen 12 vuoden kuivan kauden jälkeen. Muutoin minä tai ystäväni emme ole koskaan olleet jakajia."

"Minulla on yksi työkaveri, joka (aina!) vilauttaa vaimonsa nakukuvia näyttäessään kuvia muista aiheista, ja se on kerta kaikkiaan ällöttävää!"

"Miehet jakavat niitä vähemmän kuin naiset, joten käytä sitä ohjenuoranasi."

***

Lähteet: Elite Daily, Reddit

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.