Mies, näin nainen saa kanssasi monta orgasmia peräkkäin – testaa vinkit!

Mies, jos haluat saada naisen nauttimaan kerta toisensa perään, testaa nämä vinkit naisen orgasmien lukumäärän kasvattamiseksi.

Jo yksikin orgasmi antaa aihetta juhlaan, mutta jokainen nainen, joka kykenee saamaan yhden orgasmin, kykenee luultavasti saamaan toisenkin... ja kolmannen.

Men's Health -sivuston seksineuvoja Debby Herbenick sanoo, että vaikka miehet tarvitsevat pienen palautumisajan ennen kuin uusi orgasmi on mahdollinen, naisten ei tarvitse odotella. Nainen voikin päästä nautinnon toisellle aallolle jo minuutissa.

Mutta vaikka nainen pystyy saamaan toisen orgasmin, hän ei välttämättä saa sitä. Tutkimukset osoittavat, että vain 14–40 prosenttia naisista on saanut useita orgasmeja yhden sänkysession aikana.

Haluaako nainen lisää orgasmeja?

Miten sitten voit edistää moninkertaisen nautinnon saavuttamista? Varmista ensinnäkin, että hän haluaa sitä. Jotkut naiset ovat mieluummin sylikkäin orgasmin jälkeen, eivätkä kaipaa painostusta uusintaan.

Toisekseen kannattaa muistaa, että naisissa on paljonkin eroa siinä, millä tavalla he saavuttavat orgasminsa. Joten vaikkakaan ei ole olemassa kaikkiin naisiin tehoavaa ohjeistusta, näiden Men's Healthin listaamien vinkkien avulla voit ainakin edistää mahdollisuuksia naisen nautinnon tuplaamiseen – tai triplaamiseen.

1. Luo suurta seksuaalista jännitettä

Halun herättäminen on oleellinen osa mitä tahansa seksuaalista aktiviteettia. Mutta hän saattaa tarvita suurta määrää seksuaalista jännitettä orgasmin saavuttaakseen.

Men's Health -sivustolla asiaa verrataan sudennälkään. Ahmit äkkiä aterian ja santsaat vielä parin lautasellisen verran. 

– Haluat säilyttää hänen tunteensa kokonaisvaltaisesta kiihottumisesta, kun hänen vartalonsa alkaa rentoutua ensimmäisen orgasmin jälkeen, selventää The New Sex Bible for Women -opuksen kirjoittanut Amie Harwick.

Kannattaa siis kiusoitella häntä ajoissa ja usein. Lähetä hänelle seksikäs viesti aamulla, koskettele häntä ruokapöydän alla ja helli häntä. Siinä vaiheessa, kun iltatoimet vaihtuvat sänkypuuhiksi, hänellä tulisi olla jo kova seksinnälkä.

Ja kun hän on saanut ensimmäisen orgasminsa, hän saattaa olla valmis vielä toiseenkin.

2. Pidä hänet joutokäynnillä

Anna naisen klitoriksen levätä orgasmin jälkeen – klitoris on nimittäin usein todella herkillä juuri seksin jälkeen, muistuttaa She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman -kirjan kirjoittanut Ian Kerner.

Älä kuitenkaan lopeta kaikkea hyväilyä. Käytä minuutti tai pari suuteluun sekä hänen rintojensa ja takapuolensa ja muiden alueiden hyväilyyn – älä kuitenkaan koske intiimialueita. Kuiskaa hänen korvaansa, kuinka kauniilta hän näyttää.

Mikä on tavoitteesi? Pitää hänet koko ajan hieman kiihoittuneessa tilassa, jotta sinun ei tarvitse aloittaa lähtöruudusta, kun päätät johdattaa hänet huipulle uudemman kerran.

3. Kiihdytä uudelleen

Naisen saatua orgasmin veri virtaa vauhdilla hänen intiimialueilleen ja jää viipyilemään sinne. Näin myös seuraavan orgasmin saaminen on helpompaa, selittää Kerner.

Kerner ehdottaa puhumaan tuhmia, jotta nainen on valmis kakkoskierrokselle. Sano vaikka, että "Tuo oli niin kuumaa – haluan sinua uudelleen".

Kohdista sitten kaikki huomiosi hänen intiimialueilleen aloittaen kevyellä kosketuksella. Kerner kehottaa piirtämään sormella tai kielellä kevyitä ympyröitä hitaasti hänen klitoriksellaan. Nosta vauhtia, painetta ja voimakkuutta pikkuhiljaa.

4. Kokeile uutta reittiä

On ihan suotavaa pysytellä liikkeissä ja tekniikoissa, joiden tietää toimivan. Mutta voit myös kokeilla saada hänet lähemmäs orgasmia kokeilemalla jotain uutta ja erilaista. Kosketa vaikka erilaisia erogeenisia alueita kuin aiemmin.

Tämä toimii erityisen hyvin silloin, jos hänen klitoriksensa on herkillä ensimmäisestä orgasmista. Uutuudenviehätys saa myös mielihyväkemikaali dopaaminia erittymään, mikä puolestaan voi saada hänet hekuman huipulle – toistamiseen – nopeammin, Kerner vinkkaa.

Tähtää esimerkiksi hänen g-pisteeseensä takaapäin - tai nainen päällä -asennoissa. Tai piirrä sormillasi tai kielelläsi ympyröitä hänen nänneihinsä.

***

3:08

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja