108 senttiä! Joseph ei mahdu istumaan autoon tai kulkemaan ovista – syynä käsittämätön ennätyskampaus

Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden 2:14
Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden! Mikä saa pysymään yhdessä lähes vuosisadan?

Joseph Grisamore kasvatti hiuksiaan seitsemän vuotta ja on nyt maailmanennätyksen haltija.

Amerikkalaista Joseph Grisamorea ei voi olla huomaamatta. Miehellä on nimissään korkeimman irokeesin maailmanennätys, ja 108-senttinen tukkalaite näkyykin kauas, kertoo CNN.

"Tunnen itseni mestariksi"

Hiusten kasvattaminen ennätysmittaan vei seitsemän vuotta. Joseph nappasi ennätyksen Guinnessin sivujen mukaan nimiinsä jo syksyllä 2019, mutta miehen ennätys pääsee ennätyskirjaan 2021.

Joseph on havitellut korkeimman irokeesin ennätystä jo yli vuosikymmenen. Aie kuitenkin onnistui vasta nyt.

– Tunnen itseni mestariksi, mies kommentoi.

Sai onnittelut aiemmalta mestarilta

Aiemmin ennätystä piti hallussaan myös amerikkalainen Eric Hahn, jonka hiukset ulottuivat yli 68 sentin korkeuteen. Eric on onnitellut Josephia ennätyksensä murskaamisesta.

– Josephilla on nyt ennätys 108 sentillä. Se on paljon korkeampi [irokeesi] kuin omani oli! Tässä vain näkee, miten vaikeaa on pystyttää noin korkea irokeesi ja pitää se ylhäällä niin kauan, että se voidaan mitata ja jotta se täyttää kaikki Guinnessin vaatimukset, mies kirjoitti onnittelujen kera jo maaliskuussa 2020 Facebookissa.

Josephin hius ei vaadi paljon muotoiluaineita

Joseph. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Josephin mukaan hiukset eivät vaadi niin paljon muotoilutuotteita kuin kenties luulisi. Eniten aineita kuluu hiuksen juureen. Irokeesin muotoilu vie kuitenkin aikaa.

– Se vie tunnin, jos mukana on kampaajani ja ryhmä ihmisiä auttamassa, se on melko nopea prosessi, Joseph  kertoi Guinnessin ennätyskirjalle.

– Jos vaimoni auttaa, eikä mukana ole muita, se vie varmaankin noin puolitoista tuntia.

"Vaimoni haluaisi minun pysyvän nöyränä, mutta..."

Töissä Joseph ei pidä hiuksiaan ylhäällä, vaan ne on palmikoitu niskaan. Ongelmiakin ennätysmittainen kampaus on aiheuttanut: Joseph ei mahdu kulkemaan ovista, eikä hän mahdu autoon.

– Minulle on kunnia päästä ainutlaatuisten ennätysten tekijöiden listalle. Vaimoni haluaisi minun pysyvän nöyränä, mutta itse harkitsen, että ryhtyisin irokeesikuninkaaksi ja yrittäisin korkeimman irokeesipiikin ennätystä, Joseph heittää.

Korkeimman irokeesipiikin ennätys on 1,23 metriä. Sitä pitää  hallussaan japanilainen Kazuhiro Watanabe.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat