Insinööriopiskelija laski 100 metrin liukumäen 10 sekunnissa – poliisikin paikalla valvomassa: "Tapauksia, joita ei näe joka päivä"

Papin toiminta nousi viraaliksi: Ammuskeli vesipyssyllä pyhää vettä ihmisten päälle siunatakseen nämä 0:21
Tämän papin toiminta nousi viraalihitiksi: Ammuskeli vesipyssyllä pyhää vettä ihmisten päälle siunatakseen nämä

Insinööriopiskelija päätti napata paikan ennätysten kirjassa viilettämällä vetistä liukumäkeä alamäkeen.

Idaholainen opiskelija mieli nimeään Guinnessin ennätyskirjaan, ja päätti toteuttaa toiveensa liukumalla vauhdilla alamäkeen, kertoo paikallisuutiskanava Local news 8.

"Kotitekoinen vesipuisto" inspiroi ennätysyritykseen

Koneinsinööriopiskelija Joel Dustin loi ystäviensä avulla satametrisen vesiliukumäen, jonka sitten livahti alas supernopeasti. "Kotitekoinen vesipuisto" sijaitsee hänen isovanhempiensa kodin vieressä.

Muutkin liukuivat alas märkää mäkeä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Ollakseni rehellinen, tarkoitus ei ollut kertoa kenellekään. Se vain ikään kuin tapahtui, Joel kuvailee projektin saamaa huomiota.

Hän tosin kertoo toivovansa, että tapaus toisi lisähuomiota hänen kotiseudulleen Idahoon.

Liuku vei 10,4 sekuntia

Kaveriporukan kesken rakennetun, märän alamäkiliu'un laskeminen vei Joelilta lopulta 10,4 sekuntia. Todistamassa tilannetta oli paikallinen poliisi. Virkavalta myös jakoi videon ennätysyrityksestä.

– Kategoria: tapauksia, joita ei näe joka päivä. Konstaapelimme olivat virallisia todistajia ja näkivät, kun herra Joel Dustin rikkoi maailmanennätysajan sadan metrin liu'ussa, poliisi kuvaili Jeffin yritystä Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Tieto ennätyskirjaan pääsystä tulee myöhemmin

Ennätyksen rikkominen oli melko helppoa, sillä aiempaa ennätysaikaa vetiselle alamäkiliu'ulle ei Guinnessin ennätyskirjassa ole. Pisin märkä slip 'n slide -tyyppinen liuku sen sijaan on noin 611 metriä pitkä!

Nyt Jeff odotteleekin tietoa siitä, hyväksytäänkö hänen yrityksensä maailmanennätykseksi. Tieto tullee tammikuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat