10 vuotta seurustellut brittipari avioitui sairaalasängyn äärellä – sydäntä särkevä syy

71 vuotta naimisissa ollut pari kuoli samana päivänä 1:07
Videolla kerrotaan 71 vuotta naimisissa olleen parin liikuttavasta poismenosta.

10 vuotta yhdessä olleet Malcolm ja Maureen päättivät avioitua sen jälkeen, kun Malcomilla oli todettu parantumaton keuhkosyöpä, kertoo Daily Mail.

68-vuotias Malcolm Eyles ja 67-vuotias Maureen Blackwell olivat seurustelleet kymmenen vuotta. 3. elokuuta he avioituivat Malcomin sairaalasängyn luona järjestetyssä seremoniassa sairaalassa Worcestershiressa, sillä Malcolm sairastaa parantumatonta keuhkosyöpää.

Heinäkuun viimeisellä viikolla Malcolm oli otettu sairaalahoitoon rintakipujen takia. Muutamaa päivää myöhemmin hänellä todettiin keuhkosyöpä, jota ei voitaisi enää parantaa.

Liikuttava vihkimistilaisuus sairaalassa

Tämän kuultuaan Malcolm ja Maureen päättivät mennä naimisiin. Sairaalan henkilökunta auttoi heitä järjestämään pienimuotoisen vihkimistilaisuuden Malcolmin sängyn äärellä. Seremonia kuvattiin videolle, joka julkaistiin sairaalan Facebook-sivulla.

Videolla näkyy, miten pariskunta pitää toisiaan kädessä kuunnellessaan papin puhetta. Malcolmin sängyn luo ikkunaan on laitettu koristeita. Paikalla on hoitajia seuraamassa vihkimistä. Kaksi heistä toimi todistajina. Lopuksi Maureen suutelee miestään ja hoitohenkilökunta taputtaa ja heittää heidän päälleen konfetteja. 

"Onnea tuoreelle avioparille saapumisesta avioliiton satamaan 10 vuoden seurustelun jälkeen!" päivityksessä iloittiin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat