Mies kosi keskellä mielenosoitusta – tyttöystävä yllättyi: "Ihmiset ympärillämme tajusivat tilanteen minua nopeammin"

Pariskunta kihlautui keskellä mielenosoitusta: ”Ymmärrämme kosinnan olevan myös symbolinen ele” 1:29
Katso videolta Quinin ja Carrien koskettava hetki ja pariskunnan haastattelu.

Golden Gate -silta San Franciscossa on romanttinen paikka kosia elämäsi rakkautta. Erityisen tästä nimenomaisesta kosinnasta teki se, että se tapahtui kesken Black Lives Matter -mielenosoitusta.

Toissa lauantaina järjestetty rauhallinen mielenilmaus Black Lives Matter -aatteen tukemiseksi keräsi San Franciscon ikoniselle Golden Gate -sillalle tuhansia ihmisiä. Mukaan olivat lähteneet viisi vuotta seurustelleet Quin Messenger ja Carrie Montgomery.

Kesken mielenosoituksen Quin laskeutui polvensa varaan Carrien eteen ja kosi tyttöystäväänsä.

– En missään tapauksessa tiennyt, mitä oli tapahtumassa, kosinnasta yllättynyt Carrie kertoo.

– Ihmiset ympärillämme kuitenkin tajusivat tilanteen minua nopeammin ja osoittivat tukensa ja hyväksyntänsä, hän jatkaa.

Herkkä hetki ikuistettiin videolle

Tilannetta seuranneet sivulliset ikuistivat videolle herkän hetken. Jälkikäteen CNN haastatteli pariskuntaa kosintaan johtaneista olosuhteista. Onnellinen pariskunta toivoo, että kaunis ele nähtäisiin suuremman hyvän eleenä kaiken sen kauheuden keskellä, jossa amerikkalaiset ovat velloneet viime viikot.

– Tiedämme kosinnan olevan myös symbolinen ele, Carrie kertoo.

Pariskunta tulee varsin erilaisista lähtökohdista. Carrie kasvoi Alabamassa, kun taas Quinin perhe on kotoisin Mississippistä, jossa rotuun liittyvät yhteiskunnalliset ongelmat ovat jättäneet mieheen syvät traumat. Pelkojensa takia Quin oli epäröinyt, pystyisikö hän osallistumaan mielenilmaukseen. Mies kuitenkin suostui Carrien takia. 

– Kun saavuimme paikalle ja näin poliisit, tunsin pelon ja ahdistuksen, mutta tiesin ja luotin siihen, että kaikki sujuisi turvallisesti. Luottoa minuun valoi myös se, että minulla oli sormus taskussani. Se sormus valoi minuun voimaa, Quin kertoo tuntemuksistaan.

Katso videolta Quinin ja Carrien koskettava hetki ja pariskunnan haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat