Morsiuspari ikuistettiin valokuviin keskellä mielenosoituksia – kokenut valokuvaajakin liikuttui: "Tunteet nousivat vahvasti pintaan"

Pariskunta osallistui Black Lives Matter -mielenosoitukseen häidensä aikana 0:44
Tunteikas hetki kuvattiin videolle.

Morsiuspari ikuistettiin kuviin keskellä protesteja. Aiheesta uutisoi muun muassa CNN.

Juuri naimisiin menneet Kerry Anne ja Michael Gordon ikuistettiin valokuviin kymmenien ihmisten ympäröiminä keskellä Black Lives Matter -mielenosoituksia Philadelphiassa lauantaina. 

– Tuo hetki oli todella tunteikas, Kerry Anne kertoi CNN-kanavalle.

– Tunsin kaiken. Kaiken sen energian, joka meitä ympäröi tuolla hetkellä.

Tuore aviomies Michael kertoi, että hetki tuntui menneen ohi silmänräpäyksessä. Hän on kuitenkin kiitollinen siitä, että heille jäi tällainen muisto ja että he saivat olla osana mielenosoituksia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

 – Tulevan vaimoni näkeminen ensi kertaa tuolla tavalla oli meille molemmille ihmeellinen hetki.

Häitä oli lykätty koronaviruksen takia

Kerry Anne ja Michael olivat alun perin aikoneet mennä naimisiin 26. maaliskuuta. Koronaviruspandemian takia suunnitelmat olivat menneet uusiksi ja virallinen hääjuhla oli siirretty ensi vuoteen.

– Olimme suunnitelleet tätä jo niin kauan ja teki kipeää, kun odotettua päivää ei tullutkaan. 

Pariskunta ei halunnut enää lykätä naimisiinmenoa enempää. Niinpä Kerry Anne pyysi lähimpiä perheenjäseniä tulemaan kanssaan The Logan Hotell -hotellin pihalle. Hotelli oli sulkenut ovensa pandemian takia, mutta pariskunta oli saanut luvan järjestää pienimuotoisen juhlansa pihamaalla.

Sitten Kerry Anne oli saanut kuulla, että hääviikonloppuna lähistöllä järjestettäisiin Black Lives Matter -mielenosoitus. Se herätti hänessä ristiriitaisia tuntemuksia. Toisaalta hän halusi osallistua, toisaalta juhlia omia häitään.

Sattumalta nämä asiat kuitenkin yhdistyivät. Mielenosoittajat sattuivat paikalle juuri, kun Michael saapui morsiamensa luokse first look -valokuvauksia varten. Kerry Anne liikuttui kyyneliin.

Valokuvaajakin herkistyi

Häihin palkattu valokuvaaja Linda McQueen oli paikalla todistamassa tapahtumaa. Mielenosoittajat kerääntyivät hurraamaan morsiusparille.

Linda on kuvannut uransa aikana satoja hääjuhlia. Tämä seremonia jäi mieleen ikimuistoisena kokemuksena.

– Sain todistaa tuhansien, eri kulttuureista peräisin olevien ihmisten kokoontumista pariskunnan kohdatessa. Tunteet nousivat vahvasti pintaan, kun kuvasin tuon vaikuttavan hetken.

Kerry kertoi ABC News -sivustolle olevansa ylpeä siitä, että hän sa aloittaa avioelämänsä osana tärkeää protestia.

– Minua liikutti syvästi se, että olemme keskellä kuohuntaa juuri nyt ja olemme tässä suurempien syiden takia, Kerry Anne kertoi.

Kuvat pariskunnan häistä ovat levinneet laajalti internetissä. Kerry Anne kommentoi myöhemmin Instagramissa olevansa äimistynyt heidän saamastaan mediahuomiosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat