Pariskunta solmii avioliiton erikoisten olosuhteiden painostamana: "Emme halunneet sen menevän näin"

Pariskunta solmii avioliiton erikoisissa olosuhteissa: ”Emme olleet suunnitellut sen menevän näin” 2:24
Videolla Saralyn kertoo pariskunnan vaikeasta tilanteesta CNN:lle.

Pariskunta on menossa naimisiin vain saadakseen nähdä toisensa taas.

Kanadan ja Yhdysvaltojen välinen raja suljettiin koronan takia kolme kuukautta sitten. Sen takia Saralyn Russell ei ole nähnyt kihlattuaan kuukausiin. He asuvat vain kolmen tunnin ajomatkan päässä, mutta välillä on valtioiden raja, joka on suljettu ylittämiseltä.

– Tapasimme aikoinaan deittisovelluksen kautta, koska asuimme niin lähellä toisiamme. Emme tajunneet, että olemme kotoisin eri valtioista, Saralyn kertoo CNN:n haastattelussa.

Saralyn on kotoisin Winnipegistä, Kanadasta, kun taas hänen kihlattunsa Rachel asuu Pohjois-Dakotassa, Yhdysvalloissa.

– Olimme tottuneet näkemään toisiamme joka viikonloppu, Saralyn sanoo.

Kaksi viikkoa sitten Kanadan hallitus höllensi rajoituksia, jotta lähimmät perheenjäsenet pystyivät ylittämään rajan, mutta rajoitus jätti ulkopuolelle pariskunnat, jotka eivät ole naimisissa virallisesti.

– Olemme menossa naimisiin ensi maanantaina vain, koska Kanada ei päästä häntä maahan, ellemme tee näin, Saralyn kertoo.

Rachel ei saa mennä Kanadaan, eikä Saralyn voi mennä Yhdysvaltoihin autolla. Hän saa kuitenkin lentää Yhdysvaltoihin. Sen takia Saralyn lentää häihinsä Minneapolisin kautta ja ajaa sieltä neljän tunnnin matkan päähän Rachelin luo Grand Forksiin Pohjois-Dakotaan. He menevät naimisiin kahden palkatun todistajan läsnäollessa.

– Emme halunneet sen menevän näin, painostettuna. Se on enemmänkin jokin lain sanelema liiketoimi, koska haluamme ennemminkin teollamme kunnioittaa valtioiden säädöksiä kuin ajatella sitä minään seremoniana, Saralyn kertoo CNN:lle.

Pariskunta pitää naimisiinmenoa katkeransuloisena ratkaisuna. Häiden jälkeen pariskunnalla on neljä päivää aikaa viettää aikaa yhdessä. Sen jälkeen Saralynin on palattava Kanadaan tietämättä, koska hän näkee tulevan puolisonsa seuraavan kerran.

Lähde: CNN


Lue myös:

    Uusimmat