Mainos

10 valintaa, joita kadut vuosien päästä

"No, tämän kerran vielä annan periksi. Ehkä ensi vuonna sitten ehdin. En nyt jaksa..." Marc&Angel-sivusto listasi asiat, joita moni katuu vielä vuosien jälkeen.

Kadut vielä sitä, että…

Teeskentelet, jotta tekisit vaikutuksen

Kun ihminen keskittyy jatkuvasti muiden miellyttämiseen, lopulta mitään aitoa ei ole jäljellä. Jokainen kuitenkin tietää sydämessään, millainen on, tai mitä haluaa; halut voi yrittää piilottaa, mutta ne nakertavat silti sydänalaa hiljaisina iltoina.

Ei inspiroivan tai innostavan ihmisen tarvitse olla muiden silmissä täydellinen. Riittää, että hän on oma itsensä!

Annat muiden unelmoida puolestasi

Elämän suurin haaste on löytää oma polku ja seurata sitä. Toiseksi suurin haaste on olla tyytyväinen siihen, mitä polulta löytää.

Se, että muut väittävät vastaan tai ovat eri mieltä, on hyvä asia; vastaväitteet kertovat, että kyseessä on aito mielipide, jonka takana kannattaa seistä. Joskus muut pitävät omaa tietään kulkevaa hulluna, mutta innostus omaan tekemiseen nollaa ilkeät puheet.

Olet negatiivisten ihmisten seurassa

Kun ihmisellä on huono asenne, hän lahjoittaa sen ennemmin tai myöhemmin eteenpäin. Kukaan ei kuitenkaan voi "vahingossa" pilata toisen päivää: ankeuttajalle täytyy antaa lupa pilaamiseen!

Negatiivisen ankeuttajan seuraa ei kannata pitää velvollisuutena, vaan vaihtoehtona – ja vaihtoehdoillehan voi sanoa myös ”ei”.

Olet itsekäs egoisti

”Hän oli hyvä ihminen”, ”hän oli itsekäs mulkero” – kumpi kuulostaisi mukavammalta muistokirjoitukselta?

Ihminen, joka on saanut apua, inspiraatiota ja rakkautta muilta, muistaa hyväntekijänsä ikuisesti. Se, mitä ihminen tekee itsensä hyväksi, kuolee hänen mukanaan; se, mitä hän tekee maailman hyväksi, jää elämään.

Välttelet kasvua ja tilaisuuksia

Jos nykyinen elämäntilanne tuntuu ankealta, syitä siihen voi hakea menneisyydestä: millainen polku tai valinta johti tähän tilanteeseen? Nykyiset teot puolestaan määrittävät tulevaisuuden.

Vanhan sanonnan mukaan hulluja ovat he, jotka toistavat samaa kaavaa ja odottavat silti erilaisia tuloksia.

Annat periksi heti, kun jokin tuntuu vaikealta

Epäonnistuminenkin on tulos! Vaikka asiat eivät aina mene odotusten mukaisesti, ne kuitenkin menevät – se kaikki kuuluu elämään.

Epäonnistumisten vuoksi ei tarvitse luovuttaa: sen sijaan niistä voi oppia. Vaikka etenisit askelen kerrallaan, tulet silti ennemmin tai myöhemmin perille; se, joka luovuttaa, ei koskaan saavuta maalia.

Yrität hallita kaikkea

Rennot kesäpäivät, yllättävät kohtaamiset matkalla... Elämä on parasta silloin, kun se soljuu rennosti – ei silloin, kun se tukehtuu hengiltä odotusten ja sääntöjen ristituleen. Toisinaan elämän täytyy vain antaa tapahtua, ilman huolta ja vaatimuksia.

Tyydyt

Se, että tietää, mitä ansaitsee, ja jaksaa myös odottaa sitä, kysyy voimaa. Se, että elämä kolhii ja heittelee, voi johtaa entistä parempaan lopputulokseen. Älä tyydy keskinkertaiseen.

Olet laiska ja huolimaton

Maailma ei ole kenellekään mitään velkaa. Ota vastuu omasta elämästäsi ja kasvata selkäranka. ”Jonain päivänä” on oikeasti tänään.

Odotat ikuisesti huomiseen

Jokainen ihminen ajattelee, että aikaa on enemmän kuin sitä oikeasti on. Moni odottaa jopa eläkeikää voidakseen toteuttaa unelmiaan – järjetöntä!

Jonain päivänä aika loppuu. Sinä päivänä olet joko saavuttanut tavoitteesi, tai keksinyt sata tekosyytä sille, mikset saavuttanut niitä.

Miksei mies puhu tunteistaan – vai puhuuko?

4:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.