10 merkkiä siitä, että miehesi on kullanarvoinen

Jos mies rakastaa omituisuuksiasi, riitelee rehdisti ja tukee sinua, hän on kullanarvoinen. Millaisia muita ominaisuuksia loistomiehellä on? Lue lista!

Glo.msn.com listasi piirteitä, joita kullanarvoisesta miehestä löytyy. Jos armaasi vastaa seuraavan listan kuvausta, älä päästä häntä hyppysistäsi!

Pidä kiinni tästä miehestä!

Mies asettaa sinut etusijalle. Hän näkee sinut kumppaninaan ja osoittaa rakkautensa teoin ja sanoin.

Mies tukee sinua. Rankkoina aikoina luottamus punnitaan: jos mies pysyy rinnallasi tukien ja kannustaen, älä päästä häntä pois.

Mies rakastaa omituisuuksiasi. Hyvä mies rakastaa sinua omana itsenäsi ja on valmis sietämään omituisuuksiasi – kullanarvoisen miehen mielestä oudot tapasi ovat söpöjä ja rakastettavia.

Hän osoittaa välittämisensä. Miehen ei tarvitse hukuttaa sinua ruusuihin, mutta auton renkaiden vaihtaminen, kannustavan tekstiviestin lähettäminen tai kaupassa käyminen kertovat miehen välittävän.

Hän on kiltti. Kullanarvoinen mies kohtelee sinua hyvin, eikä lopeta siihen: myös perheesi, ystäväsi, bussikuskit ja tarjoilijat saavat nauttia hänen kohteliaista tavoistaan. Aidosti kiltti ihminen on ystävällinen myös silloin, kun muut eivät ole näkemässä ja kiittelemässä häntä hänen jaloudestaan.

Hän on luotettava. Vaikka jokainen meistä muuttuu ajan myötä, haluat rinnallesi miehen, joka pitää sanansa ja lupauksensa.

Hän haluaa samoja asioita kuin sinä. Suhde voi olla hyvä, vaikka sen osapuolet olisivat aivan erilaisia ihmisiä. Kullanarvoinen kumppani haluaa samantapaisia asioita kuin sinä, ja suunnittelee elämienne yhdistämistä.

Hän kestää tunteenpurkaukset. Kullanarvoinen mies ei pelästy kyyneliä tai seiso tumput suorina, kun nyyhkytät. Hän ei myöskään kutsu sinua hulluksi tai PMS-hirviöksi, jos olet hankalalla tuulella.

Hän riitelee hyvin. Kullanarvoinen mies ei riitatilanteessa alista, huuda tai pilkkaa. Hyvä kumppani kertoo, mitä haluaa, ja pystyy ottamaan vastaan kritiikkiä.

Hän on aikuinen mies. Nuorena on hyväksyttävää taistella yhteiskunnan normeja vastaan tai elää vanhempiensa yläkerrassa. Kolmekymppisenä se ei enää ole suotavaa – tai ainakaan kullanarvoista.

MTV3/Helmi

Lähde: Glo.msn.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja