(es. 8.8.2002)
"Täällä upeat ja seksikkäät sinkkunaiset, jotka arvostavat upeita elämyksiä. Odotamme kesään sähäkkyyttä sekä nautiskelua modernilla kattoterassilla, joka on varustettu järvinäköalalla ja upealla auringonlaskulla. Mitä muuta kesältä voi toivoa kuin Cosmopolitaneita, hyvää viiniä ja suussa sulavaa ruokaa sekä kuumaa ja sitäkin komeampaa kokkia."
Reseptit 4 hengelle
Cosmopolitan a la Soppamies
1 litra karpalomehua
3 limeä
1 dl vodkaa
1 dl Cointreau-likööriä
jäitä
Sekoita aineksiin limen mehu ja tarjoa kylmänä cocktail-laseista.
Vuohenjuustopestobroileri
8 pientä broilerin rintaa
1 puntti basilikaa
50 g pinjansiemeniä
200 g vuohenjuustoa
2 kynttä valkosipulia
oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
Tee broilereiden pintaan viillot ristiin ja paista hetki kuumalla pannulla molemmin puolin. Valmista lopuista aineksista paksuhko pesto yleiskoneessa tai sauvasekoittimella. Levitä pesto kanojen pinnalle ja kypsennä uunissa noin 10 min 200 asteessa.