Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

10.6.2002 Kesäwokki ja salsa verde

Julkaistu 10.06.2002 11:28

300 g naudan paistia tai ulkofileetä

0,5 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 sitruunan mehu
viherpippuria

5 uutta sipulia
2 valkoista naurista
5 uutta porkkanaa
1 kukkakaali
1 pieni kesäkurpitsa
10 tankoa parsaa
tuoreita yrttejä
suolaa, mustapippuria

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Pilko valkosipuli ja yhdistä muihin marinadin aineisiin. Marinoi lihapaloja noin puolisen tuntia. Paloittele puhdistetut vihannekset. Kuumenna wokki tai muurinpohjapannu kuumaksi, lisää öljyä ja ruskista lihat. Lisää kasvikset muutamassa erässä. Mausta marinadilla, ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi hienonnettuja tuoreita yrttejä.

Salsa verde

1 dl hienonnettua persiljaa
0,5 dl hienonnettua basilikaa
0,5 dl hienonnettua minttua
6 anjovisfilettä
0,5 dl kaprista
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sinappia
2 rkl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
oliiviöljyä ohentamiseen

Laita kaikki ohjeen raaka-aineet tehosekoittimeen ja hienonna tahnaksi. Lisää oliiviöljyä niin, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoa kalan, uusien perunoiden tai lihan kanssa.

Lisää aiheesta:

Vappu Pimiän saaristolaisleipä on hitti: "Maailman helpoin tehdä"Joka seitsemäs suomalainen masentuu elämänsä aikana – tällainen on yksinäisyyden yhteys masennukseenTähtiankkurit joutuivat tukalaan paikkaan oudossa kisassa – näin siinä käviKauppakeskusten pysäköintialueet ruuhkautuvat joulun alla – autoilija, osaatko toimia?Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!Näin vältät joulusta koituvan talouskrapulan – "Pystyy säästämään kolminumeroisen luvun"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:32
    Leipä

    Vappu Pimiän saaristolaisleipä on hitti: "Maailman helpoin tehdä"

  • 15:59
    Asian ytimessä.doc

    Joka seitsemäs suomalainen masentuu elämänsä aikana – tällainen on yksinäisyyden yhteys masennukseen

  • 13:55
    Joulu

    Tähtiankkurit joutuivat tukalaan paikkaan oudossa kisassa – näin siinä kävi

  • 11:59
    Pysäköinti

    Kauppakeskusten pysäköintialueet ruuhkautuvat joulun alla – autoilija, osaatko toimia?

  • 08:33
    Jouluruoka

    Jouluruoat, jotka kannattaa tehdä jo nyt!