Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

10.6.2002 Kesäwokki ja salsa verde

Julkaistu 10.06.2002 11:28

300 g naudan paistia tai ulkofileetä

0,5 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 sitruunan mehu
viherpippuria

5 uutta sipulia
2 valkoista naurista
5 uutta porkkanaa
1 kukkakaali
1 pieni kesäkurpitsa
10 tankoa parsaa
tuoreita yrttejä
suolaa, mustapippuria

Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Pilko valkosipuli ja yhdistä muihin marinadin aineisiin. Marinoi lihapaloja noin puolisen tuntia. Paloittele puhdistetut vihannekset. Kuumenna wokki tai muurinpohjapannu kuumaksi, lisää öljyä ja ruskista lihat. Lisää kasvikset muutamassa erässä. Mausta marinadilla, ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi hienonnettuja tuoreita yrttejä.

Salsa verde

1 dl hienonnettua persiljaa
0,5 dl hienonnettua basilikaa
0,5 dl hienonnettua minttua
6 anjovisfilettä
0,5 dl kaprista
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sinappia
2 rkl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
oliiviöljyä ohentamiseen

Laita kaikki ohjeen raaka-aineet tehosekoittimeen ja hienonna tahnaksi. Lisää oliiviöljyä niin, että kastikkeesta tulee lusikoitavaa. Tarjoa kalan, uusien perunoiden tai lihan kanssa.

Lisää aiheesta:

Ruotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"Poista tämä reppu heti käytöstä!Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitus
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:13
    Ruoka

    Ruotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"

  • 15:57
    Takaisinvedot

    Tilasitko nämä kengät Sheinistä? Ota pois käytöstä!

  • 14:31
    Asuminen

    Tiettyjä huoltohommia kotona ei kannata yrittää itse – "Voi pahimmillaan maksaa tuhansia euroja"

  • 12:28
    Takaisinvedot

    Poista tämä reppu heti käytöstä!

  • 10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"