300 g naudan paistia tai ulkofileetä
0,5 dl oliiviöljyä 
3 valkosipulinkynttä 
1 sitruunan mehu 
viherpippuria
5 uutta sipulia 
2 valkoista naurista 
5 uutta porkkanaa 
1 kukkakaali 
1 pieni kesäkurpitsa 
10 tankoa parsaa 
tuoreita yrttejä 
suolaa, mustapippuria
Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Pilko valkosipuli ja yhdistä muihin marinadin aineisiin. Marinoi lihapaloja noin puolisen tuntia. Paloittele puhdistetut vihannekset. Kuumenna wokki tai muurinpohjapannu kuumaksi, lisää öljyä ja ruskista lihat. Lisää kasvikset muutamassa erässä. Mausta marinadilla, ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi hienonnettuja tuoreita yrttejä.
Salsa verde
1 dl hienonnettua persiljaa 
0,5 dl hienonnettua basilikaa 
0,5 dl hienonnettua minttua 
6 anjovisfilettä 
0,5 dl kaprista 
2 valkosipulin kynttä 
1 rkl sinappia