Mainos

1.3.2002 Cashewpähkinäbroileri

450 broilerin rintafileitä
1 valkuainen
1 tl suolaa
1 tl seesamiöljyä
2 tl Maizena jauhoja

broilerin kypsentämiseen:

3 dl vettä tai (maapähkinä)öljyä

lisäksi:

2 tl (maapähkinä)öljyä
50 g cashewpähkinöitä
1 rkl riisiviinietikkaa tai kuivaa sherryä
1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
1 rkl suikaloitua kevätsipulia

1. Leikkaa broilerin rintapalat noin 1 cm:n kuutioiksi.
2. Sekoita suola, valkuainen, maissitärkkelys ,ja öljy kulhossa. Lisää broileripalat ja sekoita hyvin. Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
3. Jos käytät kypsennykseen öljyä, kuumenna 3 dl öljyä wokissa tai paksupohjaisessa kattilassa. Kun öljy on kuuma, lisää broileripalat ja sekoita samalla hyvin, etteovät palat tartu toisiinsa. Kun broilerin liha on vaaleaa ja kypsää eli noin 2 minuutin uppopaiston jälkeen, nosta palat reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. Jos käytät kypsentämiseen vettä öljyn asemesta, keitä paloja kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia.
4. Pyyhkäise wokki puhtaaksi, jos käytit sitä. Lisää 2 tl (maapähkinä)öljyä. Kaada joukkoon pähkinät ja pikapaista 1 minuutti.
5. Lisää riisiviini tai sherry ja soijakastike sekä kypsät broileripalat. Paista vielä samalla sekoittaen pari minuuttia.
6. Koristele kevätsipulilla ja tarjoa heti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.