Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

1.3.2002 Cashewpähkinäbroileri

Julkaistu 06.03.2002 10:11

450 broilerin rintafileitä
1 valkuainen
1 tl suolaa
1 tl seesamiöljyä
2 tl Maizena jauhoja

broilerin kypsentämiseen:

3 dl vettä tai (maapähkinä)öljyä

lisäksi:

2 tl (maapähkinä)öljyä
50 g cashewpähkinöitä
1 rkl riisiviinietikkaa tai kuivaa sherryä
1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta
1 rkl suikaloitua kevätsipulia

1. Leikkaa broilerin rintapalat noin 1 cm:n kuutioiksi.
2. Sekoita suola, valkuainen, maissitärkkelys ,ja öljy kulhossa. Lisää broileripalat ja sekoita hyvin. Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
3. Jos käytät kypsennykseen öljyä, kuumenna 3 dl öljyä wokissa tai paksupohjaisessa kattilassa. Kun öljy on kuuma, lisää broileripalat ja sekoita samalla hyvin, etteovät palat tartu toisiinsa. Kun broilerin liha on vaaleaa ja kypsää eli noin 2 minuutin uppopaiston jälkeen, nosta palat reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. Jos käytät kypsentämiseen vettä öljyn asemesta, keitä paloja kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia.
4. Pyyhkäise wokki puhtaaksi, jos käytit sitä. Lisää 2 tl (maapähkinä)öljyä. Kaada joukkoon pähkinät ja pikapaista 1 minuutti.
5. Lisää riisiviini tai sherry ja soijakastike sekä kypsät broileripalat. Paista vielä samalla sekoittaen pari minuuttia.
6. Koristele kevätsipulilla ja tarjoa heti.

> Katso tästä makunautintoja Kiinasta

Lisää aiheesta:

Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun astiHelppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvitaOxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännytKokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"Milloin keski-ikä nykyään alkaa? Kansalla selkeä mielipide
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:59
    Matkailu

    Päätön matkustustrendi leviää sosiaalisessa mediassa – uskaltaisitko kokeilla?

  • 17:20
    Porot

    Nyt on erikoista: Uusi televisiokanava seuraa Kaijan, Paulan ja Sepon liikkeitä jouluun asti

  • 17:01
    Leivonta

    Helppo resepti suklaakekseihin – kananmunaa ei tarvita

  • 14:34
    Ilmiöt

    Oxfordin vuoden sana kuvaa raivostuttavaa ilmiötä, johon sinäkin olet luultavasti somessa törmännyt

  • 09:35
    Ruoka

    Kokki näyttää, miten teet klassikkokastikkeen helposti itse – "Ihmisiä vähän pelottaa"